Maaltijden afhalen of laten bezorgen in Coronatijd

20 oktober 2020
Wat ontzettend balen dat de horeca weer dicht moet! Maar niet getreurd, velen van hen gaan niet bij de pakken neerzitten en bieden afhalen en bezorgen aan. Kun je toch het koken even aan een ander overlaten, zelf extra genieten van heerlijk bereid eten en de locale horeca steunen!
Steinerbos in Vaals
Hier kun je heerlijke maaltijden afhalen en super om te combineren met eerst lekker te gaan zwemmen of de kids even lekker laten uitrazen in de indoor speeltuin! Op naar het Steinerbos!

Confetti
Heb je zin in een ontbijt of lunch lekker thuis? Of misschien een heerlijke koffie? Bj Confettie in Maastricht hebben ze het allemaal en het wordt ook aan je deur afgeleverd of je haalt het lekker zelf! Woensdag t/m zondag kun je hier terecht!

De Pannekoeken Molen
Jippie dit is toch een feestje! De lekkerste pannenkoeken voor thuis haal je bij De Pannekoeken Molen in Gulpen. Wie lust er nou geen pannenkoeken?

Sushi Oranje
Voor een heerlijke sushi-maaltijd ben je aan het juiste adres bij Sushi Oranje. Tevens kun je deze overheerlijke ook thuis laten bezorgen of ophalen.

Jantje zag eens pruimen hangen
Wil iederen in het gezin wat anders? Dan ben je hier aan het juiste adres: ontbijt, lunch, diner, pizza's, borrelen, friet, snacks en meer, het is er allemaal. Elk gezinslid kan bij Jantje vast iets lekkers uitkiezen.

Coffelovers de Annex
Ben jij een echte koffie liefhebber met een lekker gebakje erbij of een lekker broodje? Dan kun je hier je hart ophalen en het lekkers mee naar huis nemen.

Puur van Wijck
Welkom bij Van Wijck to go! koffie – iets zoets – ontbijt – lunch – high tea – borrel - specials – gift cards. Bestellen elke dag tussen 08:30 en 16:00 uur en je kunt het laten bezorgen in Maastricht of zelf afhalen. 

Talentino De Greune Luiper
Heerlijke verse broodjes om thuis heerlijk van te smullen. Een lekker drankje erbij en je lunch is compleet! Je bestelt ze hier.

Lure
Ze denken graag mee in deze tijd en daarom hebben zij een bezorgservice voor de avondkaart opgezet, zodat je ook thuis kunt genieten van alle lekkere gerechten en dranken die Lure te bieden heeft. De “LURE THUIS BOX”  bevat gerechtjes en drankjes naar keuze en thuis heb je er zelf nog weinig werk van, even opwarmen!

Kasteel Limbricht
Kasteel Limbricht maakt het je de komende tijd gemakkelijk met lekker eten voor het hele gezin. De maaltijden zijn allemaal vers bereid en de koude gerechten zijn allemaal direct bij thuiskomst te gebruiken.  De warme gerechten hebben allemaal nog 10 minuutjes nodig in een voorverwarmde oven en smullen maar. Je kunt iedere dag kiezen uit tenminste 3 wereldkeukens.

Patty n Bun
Zijn jullie hamburgerlovers? Check dan de site en maak er een keer een hamburgparty van!

SAP
Vitamientjes daar kun jer geen genoeg van hebben in deze tijd. Verwen je zelf dus even lekker door wat te bestellen bij SAP. Bagels, sapjes, bowls en nog veel meer!

't Hijgend Hert
Lekker een frisse neus halen in de natuur en daarna lekker thuis smullen van een heerlijke tak a way van 't Hijgend Hert. In het weekend geopen van 11:00 tot 17:00 uur.

Woodz
Lekker thuis eten of wil je het eens anders aanpakken? Bij Woodz heb je ook de mogelijheid naast de gewone kaart om een bbq-pakket of gourmetpakket te reserveren!

Happy Italy
Voor de echte italian food lovers kun je helemaal los gaan bij Happy Italy. Welke pizza of pasta ga jij bestellen?

't Koetshoes
Heerlijke broodjes om thuis op te smikkelen kun je halen bij 't Koetshoes in Valkenburg.

Friterie Renee
De lekkerste frietjes haal je ook in coronatijd bij Friterie Renee!

De Dwaze Herder
Na een middagje lekker spelen in de speeltuin of een bezoekje aan de kinderboerderij kun je thuis lekker smikkelen van de drankjes en hapjes die je bij de take-a-way kunt bestellen.

Gelukkig kunnen gezinsuitjes nog wel. We verzamelen ze nog steeds in onze uitagenda en op onze eropuit-pagina!