Dierenparken in Zuid-Limburg

24 juli 2020
Voor kinderen is het mega leuk om bijzondere dieren te kunnen bewonderen in een dierentuin. Het is niet alleen een gezellig uitje, maar kan ook nog eens heel leerzaam zijn. Kijk eens of je alle dieren al kent, of dat je er een nieuwe favoriet bij krijgt! In deze blog hebben we een aantal te gekke dierenparken voor je verzameld.
Dierenpark Alsdorf
Deze dierentuin vind je in Duitsland en is heel geschikt voor een tof dagje uit met het hele gezin. In dit park vind je heel veel verschillende diersoorten, sommige heb je sowieso nog nooit gezien! Naast het bewonderen van dieren kun je je ook heel goed uitleven op een van de speeltoestellen die je in het hele park kunt vinden. Lees hier meer info. 

GaiaZoo
Aaah, wie wordt er nou niet vrolijk van dieren? Breng een bezoekje aan GaiaZOO en neem een toffe rondleiding van een GaiaGids. Je komt de meest unieke diersoorten tegen en kunt ook lekker spelen op de speeltoestellen in deze dierentuin. Hier kun je je de hele dag vermaken! Hierlees je meer informatie. 

Wildpark Gangelt
Wow, dit is echt een heel tof dierenpark net over de grens! In Wildpark Gangelt vind je onder anderen bruine beren, visotters, lynxen, roofvogels en nog meer coole diersoorten! Kende jij ze allemaal al? Vast niet! En als je alle dieren dan hebt gezien, kun je je uitleven in de avonturenspeeltuin. Lees hier meer informatie. 

Mondo Verde
Dit park is mega veelzijdig. Zo kun je er genieten van bijzondere diersoorten, maar kun je ook ritjes maken in geweldige attracties en genieten van de prachtige natuur. Lees hier meer informatie over dit toffe park. 

Kasteelpark Born
Midden in de natuur vind je Kasteelpark Born. Hier kun je genieten van de trompetzwanen die je begroeten als je langsloopt en de schattige alpaca's. Kom je ook de geitjes aaien op de grote kinderboerderij? Er is hier in ieder geval genoeg te beleven. Hier lees je meer informatie. 

Neem voor meer leuke uitjes een kijkje in onze Uitagenda of op onze Eropuit-pagina.  Naar de website