De favoriete uitjes van... Merlin

25 januari 2022

Als medewerker van Kidsproof kom je dagelijks toffe uitjes tegen. Lekkere restaurantjes, spannende uitjes in de buitenlucht, gezellige clubjes... Van welke activiteiten op Kidsproof Zuid-Limburg worden wij zelf blij? Contentmedewerker Merlin vertelt over haar favoriete uitjes op de site. Wat een leuke inspiratie!

Favoriete uitjes van Merlin

Hi! Om mezelf even kort voor te stellen: mijn naam is Merlin van Veldhuizen en sinds twee jaar ben ik contentmedewerker voor Kidsproof. Dat betekent dat ik in de gaten houd wat voor activiteiten er voor kinderen op het programma staan in verschillende steden, deze via Kidsproof deel en achteraf check hoe ze zijn ontvangen. Ik vind het heerlijk om ouders en kinderen op deze manier wat inspiratie te geven voor een toffe daginvulling en om stiekem zelf ook op de hoogte te blijven van leuke uitjes. Regelmatig kom ik iets tegen waar ik wel erg enthousiast van word. Dit zijn mijn Kidsproof favorieten:

Lichtjesroute

Om te beginnen noem ik mijn algemene, ultieme Kidsproof favoriet: de lichtjesroutes. Na een lange tijd achter de laptop, is een frisse wandeling zo’n gek idee nog niet. Met een speciale wandelroute wordt die extra sfeervol. Zo kan ik zelfs nadat de kerstlampjes weer zijn binnengehaald toch nog van de wintersferen genieten. Onlangs ben ik in Amsterdam, Arnhem en Utrecht op pad geweest met de wandelschoenen en een warme versnapering, en ik ben al schrijvend nog aan het nagenieten. Bekijk de mooie lichtjesroute hier!

Merlin bij de lichtjesroute

VR Experience K3

Ik kan niet ontkennen dat ik de meeste k3 cd’s vroeger wel bezat en er af en toe ook nog wel een nummertje uit de boxen schalt. Deze VR experience heb ik nog niet gedaan, maar staat zeker op mijn bucketlist. Ik ben heel benieuwd hoe een escapegame eruit ziet in Virtual Reality. En als ik toch iets te ver boven de leeftijdsgrens blijk te zitten, kan ik altijd nog voor één van de andere experiences van The Park gaan. Staat de VR Experience ook op jouw bucketlist?

Op blote voeten door de natuur
Misschien wel wat koud, maar vast een stiekeme wens voor velen: op de blote voeten door de natuur. Het BloteVoetePark in Brunssum staat daarom zeker op mijn favorietenlijstje. Heerlijk de tenen luchten terwijl ik allerlei verschillende ondergronden betreed. Ik vind het heerlijk om te ervaren hoe één zijn met de natuur nu echt voelt!

Jumpsquare Maastricht

Gelukkig zit hier geen maximale leeftijd aan, want op trampolines kan ik mij nog altijd prima vermaken. Met zoveel springruimte ben ik gelukkig ook wat minder bang om te vallen. Echt gaaf springen bij Jumpsquare Maastricht!

Speuren door het maïsdoolhof
Dit uitje waardeer ik om de natuurlijke eenvoud. Mijn richtingsgevoel blijkt regelmatig niet optimaal ontwikkeld, dus in het doolhof kan ik prima even oefenen. De speurtocht in Maasbracht maakt het maïsdoolhof nog wat interactiever, dus zelfs als ik de uitgang niet weet te vinden kan ik me goed vermaken. Bekijk het toffe doolhof!

Schaatsen in Flevoland

Deze favoriet is wel ietwat seizoensgebonden, maar dat maakt hem niet minder leuk. In de winter zijn er ontzettend veel schaatsplekken in Zuid-Limburg. Ik vind het heerlijk om over de bevroren ondergrond te glijden, af een toe een rondje te draaien en op een goeie dag een sprongetje te maken. Nu nog hopen op wat natuurijs binnenkort! Bekijk hier verschillende schaatsplekken in Zuid-Limburg.

Uitagenda

Wij zijn ook benieuwd naar jouw favoriete uitjes in Zuid-Limburg! Mail jouw uitje naar zuid-limburg@kidsproof.nl

Naar de website