8x geweldige gezinsuitjes in Nederland

9 juni 2021
Op stap in eigen land, wij zijn fan! De deuren van musea, restaurants en andere uitjes staan weer open. Wat is er toch veel leuks te doen in Nederland. Lees snel verder voor een heleboel tips en gezinsuitjes uit alle windstreken. Veel plezier!
8x gezinsuitjes in Nederland

Haal je skelterrijbewijs!

Beleef de wereld van de politie, brandweer en ambulance in PIT Veiligheidsmuseum! Bekijk de bijzondere collectie, doe een speurtocht en speel spannende games! Er is van alles te zien en doen voor kinderen! Nog 5 maanden!Must See

In het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen reizen kinderen langs de Hollandse iconen zoals de molen, tulpen en kaas als échte toeristen. Uiteraard zijn er heel veel spelletjes en activiteiten én is het snoepwinkeltje natuurlijk ook weer open. Een dag is te kort!

TIP: Enkhuizen is een aardig stukje reizen vanaf Zuid-Limburg, maar het is superleuk om dit uitje te combineren met een vakantieadresje in de buurt, of met een ander tof uitje in het noorden van het land!Op ontdekkingsreis

Stap meer dan 50 jaar terug in de tijd wanneer je het Oude Ambachten & Speelgoed Museum bezoekt. Ga met één van de speurtochten op ontdekking langs oude ambachten, winkeltjes, speelgoed en Oud Hollandse spelletjes. Daar wil ik naartoe!Batavialand hangt de vlag uit

Reis op de werf van Batavialand mee door het verhaal van Michiel de Ruyter, bekijk in het museum het bot van een mammoet en bezoek de tentoonstelling over maritieme spreekwoorden die we nog regelmatig gebruiken! In de zomer ontdekkingsreizen.2turvenhoog komt eraan!

2turvenhoog komt eraan! 30 dagen lang voorstellingen vol theater, dans, muziek en kunstinstallaties voor de kleinsten, de allerkleinsten én volwassenen: dát is 2turvenhoog. Van 11 juni t/m 11 juli. De capaciteit is beperkt, dus aarzel niet te lang! Programma & ticketsNIEUW: Padel zomerkamp!

Vanaf deze zomer verzorgt SimonSPORT ook padelkampen! De padelkampen zijn voor kinderen van 8 t/m 17 jaar. Het Padelkamp van SimonSPORT in Vught staat garant voor een onvergetelijke sportieve week tijdens de zomervakantie! Meld je aan!Yes, Kinepolis is weer open!

We kunnen er weer op uit, en dan mag een filmuitje naar de Kinepolis niet ontbreken! Ontdek het leuke filmaanbod van o.a. K3, Pieter Konijn en Buurman & Buurman op het grote scherm met het beste beeld en geluid. Naar het filmaanbod!Op en top genieten

Luxe kamperen met de vrijheid van de natuur, dat doe je bij Lodge Holidays! De lodges op kleinschalige campings in Kroatië, Frankrijk, Italië en Nederland zijn met zorg uitgezocht door Rink-Jan. Begin hier je onvergetelijke vakantie! Door Kidsproof getest!
Wat is Nederland toch mooi. Veel plezier! Ben je op zoek naar meer tips voor komende tijd? Check onze categorie Eropuit voor alle uitjes in Zuid-Limburg.

TIP: ben jij binnenkort jarig? Dit zijn 10 van onze favoriete buitenfeestjes in Zuid-Limburg! Naar de website