7x toffe bios en theaterfeestjes in Zuid-Limburg!

21 juni 2021
Speel samen met je vriendjes en vriendinnetjes je eigen stuk op het toneel of geniet van een toffe film op het grote scherm tijdens deze 7 te gekke theater en bioscoopfeestjes!

1. Kootje Spek Theater

Houd jouw kind van verhalen, toneelspelen, dansen en zingen? Dan is het feestje van het Kootje Spek Theater echt perfect! De kids gaan samen een geheel eigen voorstelling maken. Verander in wie je altijd al hebt willen zijn en shine voor het rode doek tijdens dit fantastische theaterfeestje! 



2. Bioscoop voor jezelf in het Mabi City Centre Hotel

Wat is er nou toffer dan een hele bioscoop voor alleen jou en je vrienden! Het Mabi City Centre Hotel biedt een toffe bioscoopzaal met ruimte voor 13 kids. De jarige job kiest samen met zijn of haar vrienden een leuke film uit om te kijken op het grote scherm. Een hele bioscoopzaal voor jezelf, hoe cool is dat! 


3. Musicalfeestje in Theater Landgraaf

Stap samen met je vrienden in de spotlights tijdens het musical feestje van Theater Landgraaf! De kinderen stappen tijdens dit toffe feestje samen het podium op en leren alle ins en outs van het acteren, zingen en zelfs een beetje dans. De kids kunnen kiezen uit verschillende workshops. Zo is er een fantasievolle sprookjesworkshop of een improvisatieworkshop voor de echt spontane kids. Het is gegarandeert een te gekke dag in de spotlights! 



4. Kinderfeestje in Pathé Maastricht

Pathé Maastricht is een leuke plek om samen met vriendjes en vriendinnetjes je partijtje te vieren. Met het breede assortiment van Pathé heb je een ruime keuze aan films om uit te kiezen. De kids kunnen samen genieten van een toffe film op het grote scherm. En er zit zelf een kadootje voor de jarige bij! 


5. Filmfeestje bij Euroscoop

Ook tijdens dit feestje kun je heerlijk genieten van een toffe film. Een halfuurtje voor de aanvang van de film krijgen de kids een lekker drankje en wat popcorn om lekker op te smikkelen tijdens de film. Na de film wordt het feestje voortgezet in de McDonalds waar een prachtig versierde tafel staat te wachten. Een leuk én lekker partijtje! 


6. Cosmodrome

Voor kids die echt van de ruimte houden is er een te gek feestje in Cosmodrome! Tijdens deze toffe Space party beleven de kinderen een mega spannend ruimte avontuur. Zie verschillende hemellichamen voorbij komen en ontdek alles over de ruimte. Het is een feestje waar je even echt van de wereld bent!



7. Kindervoorstelling in Theater aan het Vrijthof

Theater aan het Vrijthof heeft de leukste voorstellingen voor kinderen. Het is daarom zeker een aanrader om hier je partijtje te vieren! Eerst kunnen de kids genieten van een toffe voorstelling, waarna ze aan een feestelijk versierde tafel worden ontvangen. Hier kunnen ze samen met een lekker snackje nagenieten van de voorstelling en er samen nog een feestelijk dagje van maken! 

TIP: opzoek naar meer leuke partijtjes? Kijk op onze kinderfeestjespagina voor te gekke party's bij jou in de buurt!  Naar de website