Actieve binnenfeestjes Zuid-Limburg

22 juni 2021
Ben je bijna jarig, maar heb je nog geen idee waar jij jouw kinderfeestje wilt vieren? Wij verzamelden allerlei toffe feestjes op binnenlocaties in Zuid-Limburg. Niet alleen heel handig als het vaak regent op jouw verjaardag, maar de locaties zijn ook perfect voor een onvergetelijk fuifje!
Binnenlocaties voor kinderfeestjes in Zuid-Limburg
1. Unit 13
Lasergamen is een super toffe activiteit voor je kinderfeestje! De arena van Unit 13 waarin je speelt is vormgegeven als een echt dorp, waarbij alles zo realistisch mogelijk is ingedeeld. Jij en je vrienden en vriendinnetjes worden uitgerust met een high-tech lasertag gun. Wat een coole party!

2. GlowGolf
Wow, wat een mooie omgeving voor een binnenfeestje! Bij GlowGolf Maastricht speel je 18 holes glow in the dark minigolf en reis je de wereld rond - van Australië tot Antarctica! En wat dacht je van de pandaberen in Azië en de magische stad New York die je onderweg tegenkomt? 3. Mosaqua
Een zwemfeestje in een subtropisch bad? Dat kan bij Zwemparadijs Mosaqua in Gulpen. Naast het gespetter in het water en het vele speelplezier, kun je ook een zoektocht doen naar de schat van Kapitein Kid! Sluit de dag af met lekkere frietjes. Wat een sportief feestje!

4. Powerarea
Ben jij fan van Max Verstappen, of van de hele Formule 1? Dan past het partijtje karten bij Powerarea echt bij jou! Wie van jouw stoere vrienden is het snelse met karten en gaat aan het eind van het feestje met de medaille naar huis? 5. VR Experience
Ontdek tijdens jouw kinderfeestje bij VR Experience Sittard hoe cool virtual reality is! Met jouw VR-bril kun je samen met je vrienden allerlei spelletjes op grote schermen doen. Ben jij een echte spellenfan? Speel dan ook lekker met de flipperkast, arcadekast, tafelvoetbal, videogames en dartboard. Wat een origineel feest!

6. Radium Boulders
Ben jij een echte sportieveling en durfal? Een klimfeestje bij boulderhal Radium Boulders in Maastricht is echt wat voor jou! Bij boulderen klim je tegen een rotswand, super stoer dus!7. MergelRijk
Tijdens een kinderfeestje van MergelRijk gaan jullie op expeditie in de grotten. Een spannende speurtocht waarin je onderweg de geschiedenis van MergelRijk leert kennen. Ook staan jullie oog in oog met de gigantische dino’s! In het grottenatelier is het tijd om zelf een kunstwerk van mergel te creëren. Wat een toffe verjaardag!8. Geusseltbad
Wauw, bij het Geusseltbad in Maastricht vier je een heel toffe poolparty! Zo kun je lekker vrijzwemmen, maar is er ook de keuze voor de Splash & Battle party, Little Mermaids Party, Seascooter party en feestje met heerlijke hapjes na het zwemmen. Wat een cool partijtje!

9. Monkey Town
Bij Monkey Town schijnt altijd de zon! Bij dit vrolijke kinderfeestje kun je lekker klimmen en klauteren met je vrienden. Lijkt lasergamen jou ook cool? Dan ben je bij Monkey Town Heerlen aan het juiste adres, want dat kun je ook doen met jouw feestje!

TIP: Wil jij na het kinderfeestje nog ergens een hapje eten met je vrienden? Op onze Uit Eten-pagina vind je toffe restaurantjes in de buurt, die zeer geschikt zijn voor kids!


Naar de website