Pilots testen: deze uitjes in Zuid-Limburg gaan open met testbewijs!

7 april 2021

Kun jij niet wachten om er weer eens op uit te gaan, naar de dierentuin, een museum of evenement? Goed nieuws: de eerste pilots met testbewijzen zijn gestart in de cultuur-, sport-, en recreatiesector! Wij verzamelden allerlei toffe uitjes en activiteiten die je met een testbewijs in Zuid-Limburg kunt doen. Veel plezier!

Pilots in Zuid-Limburg

Zou jij wel mee willen doen aan de pilot van Rijksoverheid? In april 2021 zijn er in heel Nederland pilots met testbewijzen voor evenementen en activiteiten. Wij zetten de evementen in Zuid-Limburg op een rijtje, waarvan een aantal ook extra leuk zijn voor kids. Je kunt meedoen aan de evenementen, als je een testbewijs hebt die laat zien dat je geen corona hebt.
 
Kun jij niet wachten om één van de onderstaande uitjes te bezoeken? Klik dan op de website van dit uitje, daar vind je
meer informatie of je bijvoorbeeld een abonnement nodig hebt en hoe jij je kunt laten testen!

Sport- en jeugdactiviteiten 
Joepie, wat is het toch fijn om sportief bezig te zijn! Op deze leuke plekken voor kinderen kun je op een aantal dagen meedoen met de pilot. Dus trek je winterkleren aan voor Snowworld, of je voetbalkleren om je favoriete Limburgse team te supporten.

SnowWorld Landgraaf - 15 april
Toverland indoor - 15 april
Voetbalwedstrijd MVV Maastricht - FC Volendam - 30 april
Voetbalwedstrijd Roda JC Kerkrade - Jong AZ - 30 april



Attractieparken en dierentuinen
Kun je niet wachten om de dieren te bewonderen in Gaia ZOO? Gelukkig doet dit dierenpark ook mee met de pilot. Boek snel jouw ticket!

Gaia ZOO - 19, 20 en 21 april

Cultuur
Een aantal theaters en musea in Zuid-Limburg doen ook mee met de pilot! Sommige voorstellingen zijn wel meer geschikt voor ouders, maar goed om in de gaten te houden dat je op deze locaties weer kunt genieten van cultuur.

Theater aan het Vrijthof - 13, 14 en 15 april
ECI Cultuurfabriek Roermond - 13, 14, 15, 25 en 26april
Bonnefantenmuseum Maastricht - 21, 22 en 23 april

TIP: Gelukkig organiseren ook steeds meer organisaties in Zuid-Limburg coronaproof activiteiten en uitjes. Neem een kijkje in onze Uitagenda


Naar de website