Sinterklaasactiviteiten 2020

13 oktober 2020
Wat is het jammer dat de Intocht van Sinterklaas dit jaar niet door kan gaan! Gelukkig kunnen we wel gewoon het feest vieren en worden er weer tal van activiteiten georganiseerd in de aanloop naar 5 december! Benieuwd welke? Lees dan snel verder en natuurlijk zijn ze allemaal corona-proof!
Komende periode zullen we dit blog continu blijven updaten met toffe en leuke Sinterklaasactiviteiten. Kom dus regelmatig even langs om deze updates te lezen!

Geniet van het grootste interactieve Sinterklaasfeest van het zuiden!

Het Limburgs Sinterklaasjournaal organiseert in samenwerking met Foroxity Sittard het grootste interactieve sinterklaasfeest van het zuiden: Sintshow 2020 ‘Sinterklaas & De Luie Lift’. Op woensdag 2 december 2020 komen Sinterklaas en zijn Pieten naar Foroxity Sittard! Sinterklaas & De Luie Lift is een interactieve show (geheel coronaproof) voor jong en oud. Je gaat samen met de Pieten op zoek naar een manier om de lift open te krijgen. Deze zoektocht leidt jullie door maar liefst vier verschillende bioscoopzalen. Lukt het jullie om Sint te bevrijden uit deze benarde situatie, zodat pakjesavond door kan gaan?

Tante houdt niet van Sinterklaas

De voorstelling Tante houdt niet van Sinterklaas is een show over, met en door Sinterklaas! Het verhaal gaat over een tante ergens in Nederland, die een ontzettende hekel heeft aan het hele Sinterklaas feest. Het is zelfs zo erg dat ze er alles aan wil doen om er voor te zorgen dat de sint nooit meer naar het land komt! Zo bakt ze vergeet pepernoten en ontvoerd ze een piet.
Deze swingende show is leuk voor kinderen vanaf 3 jaar en zal plaatsvinden op zondag 29 november in theater aan het Vrijthof. Na afloop is er de mogelijkheid om op de foto te gaan met de Sint!


(Geannuleerd) VIER SINTERKLAAS MET DIRK

Een vrolijke en muzikale sinterklaasvoorstelling, met zowel de oude als nieuwe sinterklaas nummers! Samen met de zangpieten maakt Dirk er één groot feest van. Zing uit volle borst mee en misschien komt sinterklaas zelf ook nog even meedoen! Dit muzikale sinterklaasfeest zal plaatsvinden op 15 november en is leuk voor kinderen vanaf 2 jaar.

(Geannuleerd) Het Landgoed van de Sint

Heb je altijd al eens willen zien waar Sinterklaas nu logeert samen met zijn Pieten als hij in het land is? Nou dat kan! Breng een bezoekje aan het enige echte landgoed van de Sint en bekijk waar de DakPieten oefenen op minidaken, BakPieten de lekkerste pepernoten maken en waar de Sint slaapt als hij in Nederland is. Wie durft op de deur te kloppen van Sint Nicolaas?
Bezoek het Landgoed van de Sint, help de pieten of vier je kinderfeestje daar!Sinterklaas Familie Surpise Box

Verras jouw kinderen met een bezoekje van minipiet in een rode oude minicooper met aanhanger! Hoe tof zou dat zijn! Het kan op 5 of 6 december in cmobinatie met de sinterklaasfamiliebox! Lekker smullen met elkaar van een heerlijk diner!

(Geannuleerd) Kleuterbios presenteert: De club van Sinterklaas! 

Als de pieten weer terug in Nederland zijn staan ze al gelijk voor een grote verassing. Er wordt namelijk in het kasteel één groot pietenfeest opgebouwd! Dit als beloning van de Sint omdat de pieten het hele jaar door zo hun best hebben gedaan.
Uiteraard verloopt het echter allemaal niet heel soepel! Coole piet valt van het dak en is de ochtend erna spoorloos verdwenen... Waar zou hij gebleven zijn? Te zien bij Foroxity Filmarena op zondag 15 november!Sinterklaas aftelkalender

Lekker makkelijk samen aftellen tot pakjesavond kan met deze fijne en handige aftelkalender van Kidsproof! Voor iedereen alles overzichtelijk wat er de komende sintperiode staat te gebeuren. Dat geeft rust en duidelijkheid!

Natuurlijk hebben we ook nog heel veel leuke Sinterklaas DIY op de site staan!

TIP: Lees ook deze leuke blog over Sint op TV

Vergeet ons niet te volgen op facebook en insta en meld je aan voor onze nieuwsbrief! Zo blijf je altijd op de hoogte van onze laaste nieuwtjes, de leukste uitjes en toffe winacties!