Sinterklaasintochten 2019

31 oktober 2019
Een leuke, spannende, drukke, onrustige, feestelijke, gezellige Sinterklaasperiode is weer in aantocht! Waar je de Sint en zijn Pieten kunt verwelkomen tijdens een speciale Sinterklaasintocht kun je in dit blog lezen. Fijne Sinterklaastijd!
Intocht Sinterklaas Maastricht
Geef Sinterklaas en zijn Pieten een warm welkom als hij aankomt in Maastricht! Sinterklaas kan niet wachten om jullie weer te zien en is blij om weer voet aan wal te zetten op zaterdag 16 november 2019.Sinterklaasintocht Kerkrade 
Kerkrade maakt er een feestje van als Sint aankomt!
Op zaterdag 16 november kun je vanaf 13.30 uur de Sint en zijn Pieten komen begroeten. De intocht start in de Van Beethovenstraat. Hierna gaan ze door de Niersprinkstraat, Hoofdstraat, Poststraat, Grupellostraat en Markstraat door naar de Markt. Hier heet de burgemeester rond 14.00 uur de Sint en Pieten een warm welkom.
Alle intochten van Sittard-Geleen en omringende dorpjes lees je hier!
In Geleen vind op zaterdag 16 november van 13.30 tot 15.30 uur 'Hét grote Sinterklaasfeest' plaats.
Op 16 november komt Sinterklaas rond de klok van 14.00 uur met de trein aan op het station in Sittard.
Zaterdag 23 november komt de goedheiligman opnieuw naar Born. Hij is vanaf 11.30 uur aanwezig op de Markt.
Op 23 november om 12.00 uur worden Sinterklaas en zijn pieten welkom geheten in de Franciscushaven in Buchten.
In Grevenbicht kunnen de kinderen Sinterklaas verwelkomen op zondag 24 november. Om 14.30 uur zal hij ter hoogte van de ingang van SV Argo aankomen.
Sinterklaasintocht Valkenburg
In Valkenburg kun je Sint verwelkomen op zondag 17 november 2019. De intocht van Sinterklaasvindt plaats in de Pelerinstraat te Valkenburg. Deze start om 13.00 uur.Sinterklaas in Voerendaal
Oh kom er eens kijken, wie er op station Voerendaal komt!  Sinterklaas zal rond 13:00 uur op Station Voerendaal arriveren, de intocht zal volgen door het centrum van Voerendaal. Het wordt één groot feest in het centrum, je mag zelfs op de foto met de Sint en zijn pieten. Wij van kidsproof Zuid Limburg wensen je een geweldige Sinterklaastijd toe. 

Trouwens volg jij ons al op facebook en instagram? Daar staan ook leuke tips op, foto's en soms win-acties om aan mee te doen!