De leukste speelparken

24 juli 2020
In de zomervakantie heb je mega veel tijd om lekker veel te spelen. Het kan de hele dag door! Door een bezoekje te brengen aan een tof speelpark maak je het natuurlijk nog leuker. Maar welk tof speelpark moet je nu eens kiezen? Onze favorieten vind je hieronder. De één iets dichterbij dan de ander.
Drakenrijk
Schijnt het zonnetje en is het dus heerlijk weer voor een dagje buiten? Kom dan naar Drakenrijk in Reuver, want hier kan je je eindeloos vermaken. Denk bijvoorbeeld aan pootjebaden, een zandkasteel bouwen of een duik nemen van het duikeiland. Of een 'ballonvaart' maken, maar alleen als je durft natuurlijk! Lees hier meer informatie. 

Irrland
Wist je dat Irrland de grootste boerderij-avonturen-oase in Europa is? Dat is nog eens cool zeg! Je vindt hier meer dan 80 toffe attracties waar je je de hele dag op kunt vermaken. Ook zie je hier exotische diersoorten! Kende jij ze allemaal al of leer je hier ook nog eens nieuwe kennis? Lees hier meer informatie over Irrland. 

Valdeludo
Lekker de hele dag ravotten, klimmen en klauteren en vooral heel veel avontuur beleven in Avonturenpark Valdeludo. Bouw je eigen hut in het bos, doe mee met lasergamen, leef je uit op een van de toffe speeltoestellen of ga de hoogte in op het klimparcours. Hier lees je meer informatie. 

Fun Valley
Je weet niet wat voor een toffe activiteit je moet kiezen bij Fun Valley... Er is gewoon zo veel te doen! Maar dat betekent ook dat er voor iedereen wel iets leuks tussen zit. Denk bijvoorbeeld aan waterfietsen, klimmen in het klimbos, of lekker spelen in het water. Lees hier meer over dit toffe avonturenbos

Fun Beach
Zin in een dagje vol met waterpret? Breng dan een bezoekje aan Fun Beach! Hier vind je namelijk het grootste aquapark van Nederland en één van de hoogste fonteinen van de wereld! Slinger aan de Monkeybars, waan je een cowboy op de Rodeo Slide, laat je lanceren op de Flipper en vertoon je skills op de Halfpipe. Hier raak je niet uitgespeeld. Hier lees je meer info. 

Sprookjesbos Valkenburg
Waan je tussen allemaal sprookjes... Fantasie en werkelijkheid ontmoeten elkaar in het prachtige Sprookjesbos van Valkenburg. Hier kun je terecht voor toffe attracties en leuke speeltoestellen. Herken jij alle sprookjes? Lees hier meer informatie. 

Pretpark De Valkenier (momenteel gesloten ivm de overstroming)
Ontdek de snelle achtbanen, glibberige waterglijbanen, hindernissen en nog veel meer toffe attracties in Pretpark De Valkenier. En vergeet ook niet te kijken naar de te gekke Goochelshow en een bezoekje te brengen aan Piratenland! Lees hier meer informatie. 
Naar de website