't BiekeTerug naar het overzicht

Bij 't Bieke kun je meedoen aan een heleboel leuke en creatieve workshops, voor ouder en kind!

Kinderworkshops

Wil je een workshop organiseren voor een groepje, of wil je gezellig met een vriendin of vriend een workshop volgen? Boek dan eens een kinderworkshop!

Veel kinderen vinden het heerlijk om te knutselen. 't Bieke biedt geheel verzorgde kinderworkshops voor kinderen. Geen stress, geen rommel in huis. Er kan gekozen worden uit diverse kinderworkshops (vanaf 6 jaar) voor meisjes en jongens. Een kinderworkshop kan geboekt worden vanaf 2 kinderen. Alle kinderworkshops zijn inclusief : - Alle materialen - Ranja en een zakje chips.

Ouder & Kind workshop

Samen met je kind(jes) creatief bezig zijn: buiten het feit dat het ontzettend leuk is, is het goed voor de ontwikkeling. Het bevordert ruimtelijk inzicht, de fantasie, de fijne motoriek.

Even tijd voor elkaar en samen iets moois maken.

Je kunt kiezen uit pompidou koe, sieraden maken, wegwijzer maken, bordje stippen, wandhanger maken of mozaïeken.

Bieke geeft ondersteuning, maar je kunstwerk maak je helemaal zelf. Je gaat altijd met een mooi eindresultaat naar huis! 

Familie-uitjes of kinderfeestjes

De creatieve workshops bij 't Bieke zijn ook heel leuk om te doen als familie-uitje of kinderfeestje! Ga lekker met elkaar creatief aan de slag onder het genot van een hapje en een drankje. 

Meer weten over 't Bieke? Klik op de roze websitebutton.

Tip: wist je dat Kidsproof Zuid-Limburg ook de leukste kinderwinkels in de regio op een rijtje heeft gezet?

T Bieke

Pasweg 26
6241 CT Bunde
Openingstijden Op aanvraag Prijs Klik op de roze websitebutton voor meer info. Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Zin in een feestje?

Zin in een feestje?

Weet jij al wat voor tof kinderfeestje je wilt geven dit jaar met je nieuwe klasgenootjes? Als je je nu aanmeld voor onze nieuwsbrief dan krijg je de leukste tips zo in je inbox! Er zijn echt heel veel mogelijkheden. Klik snel op de button om inspiratie op te doen!

nieuwsbrief kinderfeestjes