Confetti BabyshowerTerug naar het overzicht

Baby op komst? Vier het met een super gezellige babyshower bij Kids Store Confetti in Maastricht!
Bij kids store Confetti in hartje Maastricht vier je dat je kindje eraan komt met een geweldig feestje. Denk hierbij aan heerlijke zoete lekkernijen, vrolijke pastelkleuren en verse limonade. Je krijgt ook nog eens een roze polaroidcamera tot je beschikking, zodat jullie de leukste momenten vast kunnen leggen! Zo heb je de mooiste herinneringen vastgelegd.

Tijdens de babyshower krijgen jij en de genodigden een heerlijk menu voorgeschoteld: met hartige en zoete hapjes, soepjes en zelfs een afscheidsijsje. Ook geldt er tijdens het feestje een korting van 10% op de hele winkelcollectie. Zo kun je alvast de leukste spulletjes voor je kindje scoren!

Meer weten? Klik dan op de roze button om naar de website te gaan!

Tip: Volg je ons al op Facebook? We inspireren je daar graag met toffe tips uit de omgeving!

Confetti

Boschstraat 68
6211 AX Maastricht
Openingstijden Op afspraak, vergeet niet op tijd te reserveren! Prijs €21,50 per persoon (minimaal 5 personen) Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantie in Nederland!

Vakantie in Nederland!

Velen blijven dit jaar in Nederland met vakantie. Komt dat even goed uit! Wij hebben een geweldig vakantieland en kidsproof heeft 26 toffe uitjes in verschillende regio's voor je verzameld. Dus waar jij ook op vakantie bent in Nederland, er zit vast een goede tip voor je tussen!

26 vakantieuitjes eigen land!