Streekboerderij DanikenTerug naar het overzicht

Een bijzondere plek in Geleen waar je allerlei dieren kunt ontmoeten en natuurlijk knuffelen!
Zoveel te beleven!
Streekboerderij Daniken is naast een kinderboerderij ook een zorgboerderij waar ontzettend veel te beleven valt. Je vindt er een hele hoop unieke dieren, die je ook mag aaien en knuffelen.

Er is ook een moestuin waar je kunt zien waar al die groenten allemaal vandaan komen. Op het terras kun je heerlijk zitten en geniet je van een kopje koffie met een stukje vlaai, wafel, frisdrank of een ijsje! Er is ook een speelveld met fijne speeltoestellen voor de kinderen.

Streekboerderij Daniken verkoopt houten en creatieve producten die door de medewerkers zijn gemaakt. Ook kun je vanaf de boerderij een wandeling of fietstocht maken. In de buurt is een grote zandberg waar de kids ook heerlijk kunnen ravotten.

Dieren
Bij de kinderboerderij wonen konijnen, geiten, pauwen, schapen, varkens en zelfs ezels! Allemaal heten ze je van harte, en soms een beetje luidruchtig, welkom.

Meer weten? Klik op de paarse button om naar de website te gaan.

TIP: wist je dat Kidsproof Zuid-Limburg ook de lekkerste, kindvriendelijke restaurants in de regio op een rijtje heeft gezet?

Streekboerderij Daniken

Ten Eysden 5
6164 JL Geleen
Openingstijden Klik op de paarse websitebutton voor meer info. Prijs Gratis toegang! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Extra vrije dagen!

Extra vrije dagen!

Deze week maar 3 dagen naar school voor de meeste kinderen en lekker extra lang weekend! Weet jij al hoe je hier invulling aan gaat geven? In onze uitagenda staan weer de leukste uitjes voor je op een rijtje.

Hemelvaartinspiratie