icon-closeLandelijk Verzetsmuseum wk 19
icon-closeLandelijk Verzetsmuseum wk 19

Talentino MestreechTerug naar het overzicht

Talentino Mestreech voor een hemelse culinaire beleving.
Talentino Mestreech is gevestigd in een goddelijke omgeving: het voormalige ursulinenklooster. Een pittoreske, authentieke en bovendien oergezellige locatie in hartje Maastricht.

Bij TALENT krijgen “Talenten” met een psychiatrische en/ of verstandelijke beperking de mogelijkheid om op bourgondische en ambachtelijke wijze gasten te laten genieten van hun culinaire talenten. (Jong-) Volwassenen krijgen hier de kans om in kleine groepjes, onder professionele begeleiding van echte leermeesters, te leren werken in de horeca. 

Talentino Mestreech fungeert ook als een ontmoetingsplek voor bewoners uit de buurt. Gasten kunnen gebruik maken van de ruimten binnen en bovendien van het fraaie terras op de sfeervolle binnenplaats.

Bij Talentino Mestreech kun je ook genieten van een Holy High Tea. Dit is een ware culinaire prikkeling voor al je zintuigen in een goddelijke omgeving.

Voor meer informatie ga je naar de website via de roze websitebutton.

TIP: Neem ook eens een kijkje op onze kidsproof facebookpagina!

Talentino Mestreech

Grote Gracht 74
6211 SZ Maastricht
Openingstijden maandag t/m zaterdag van 10.00 uur t/m 22.00 uur Prijs zie website via de roze websitebutton Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Meivakantie

Meivakantie

Niks leukers dan vakantie hebben! Genieten van zon, veel buitenspelen en op gepaste wijze er lekker even op uit gaan. Lees onze tips voor een toffe mei-vakantie!

toffe meivakantie tips