BloteVoetenParkTerug naar het overzicht

zaterdag 18 juni
Ervaar de natuur tot in je tenen. Het BloteVoetenPark is avontuurlijk en uitdagend voor iedere leeftijd!

Bij het BloteVoetenPark ervaar je een unieke wandeling van vier kilometer lang op blote voeten, leuk voor jong en oud! Het is open vanaf het laatste weekend van maart tot het laatste weekend van oktober.

Beleef de natuur tot in je tenen! In het Schutterspark in Brunssum ligt één van de avontuurlijkste bossen van Zuid-Limburg. Trek je schoenen en sokken uit en leer de natuur kennen op een uitdagende en spannende manier.
Het BloteVoetenSpektakel biedt vele onderdelen, waaronder een doolhof, modderpoelen, hindernisbanen en een speelcirkel.

Sla je liever een hindernis over? Niks moet, ervaren mag! Regenachtig weer? Dat maakt het uitje des te avontuurlijker. Regenplassen voelen heerlijk aan je voeten, want er is meer modder. Of ga op zoek naar de verschillende schuilplekken onderweg. 

Terwijl de kinderen nog uitgebreid spelen op het natuurterras, geniet je van een breed en gezond horeca aanbod voor het hele gezin. Van iets lekkers tussendoor, tot een lunch of avondmaaltijd.

Behalve de BloteVoetenWandeling worden er het hele jaar door verschillende leuke activiteiten georganiseerd. Klik hiervoor op de roze websitebutton, om zo op de website van het BloteVoetenPark te komen en bekijk de activiteiten.

Ook voor groepen zijn er diverse arrangementen mogelijk.

Kom je ook een kijkje nemen? TIP: je kunt ook je kinderfeestje vieren in het BloteVoetenPark!

Tip: ben jij een echt buitenmens? Bij onze 'Op kamp-pagina' vind je de leukste kampen met en zonder overnachting in de buitenlucht! 

BloteVoetenPark

Ganzepool 9a
6443 WZ Brunssum
Openingstijden zie website via de roze websitebutton Prijs Prijs: € 8,50 voor volwassenen, € 4,50 voor kinderen (3 t/m 12 jaar)
Kinderen t/m 2 jaar gratis
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomertips!

Zomertips!

Kijk jij ook al zo uit naar de zomervakantie waarin je allemaal leuke dingen kunt gaan ondernemen? Meld je dan nog even snel aan voor onze nieuwsbrief dan komen al die toffe uitjes zo in je inbox!

Vakantie inspiratie.