Reizen in de ruimteTerug naar het overzicht

dinsdag 15 oktober
De nieuwe expositie Reizen in de Ruimte dompelt je onder in de wereld van ruimtevaart en wetenschap!
Op weg naar een nieuwe aarde. Hoe fantastisch is het om op reis te gaan naar een nieuwe planeet: Vanaf 20 september 2019 in Continium discovery center!

De nieuwe expositie Reizen in de Ruimte dompelt je onder in de wereld van ruimtevaart en wetenschap!

In deze nieuwe expositie Reizen in de Ruimte bereid je je voor op een jarenlange reis naar een verre planeet, word je astronaut in je eigen ruimteschip en bereid je de nieuwe planeet voor op de komst van de toekomstige bewoners.

Train de skills die je nodig hebt als astronaut met een fitnessparcours en technische tests en ontdek hoe snel en steady jij apparaten kunt bedienen. Eenmaal in de ruimte woon en werk je op je ruimteschip. Je eet, slaapt en werkt er en net als thuis op aarde. Kijk live mee met de camera’s van het International Space Station en verwonder je over het prachtige uitzicht. Speel het docking game: lukt het jouw om de capsules op het ruimteschip aan te koppelen.

Ontdek wat er nodig is om te kunnen leven op een andere planeet. Hoe kun je je beschermen tegen ruimtestormen en de krachtige zon? Hoe werkt de zwaartekracht? En hoe kweek je planten op deze nieuwe planeet? Lukt het jou om op een nieuwe aarde te leven?

Met de nieuwe wisselexpositie start ook de een nieuwe Science Show… Spannend! Na het succes van Speuren naar Sporen volgt een nieuwe show, passend bij Reizen in de Ruimte... 'Astronautentraining. ben jij space proof?'.

Meer informatie? Klik op de roze websitebutton.

TIP: Neem ook eens een kijkje op onze eropuit-pagina!

Continium

Museumplein 2
6461 MA Kerkrade
Openingstijden Open vanaf 20 september, t/m medio september 2020
Dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Op feestdagen en vakanties ook op maandag.
Prijs zie website Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Blogs & Vlogs!

Blogs & Vlogs!

Regelmatig sturen wij onze Kidsproof reporters op pad om voor jou verslag uit te brengen van toffe plekken en uitjes. Je kunt deze, en nog veel meer andere leuke tips als knutselen, koken & schminken, lezen op onze blog-pagina!

Verhalen van onze kidsproof reporters!