GlowGolf gewoon open!Terug naar het overzicht

Ook in coronatijd ben je welkom bij GlowGolf Kerkrade & Maastricht! Speel samen midgetgolf in black light
Bij GlowGolf Kerkrade en Maastricht krijgt midgetgolf een heel nieuwe spectaculaire dimensie! Je speelt het spelletje hier namelijk in een bijzondere black light omgeving! En heel fijn: tijdens deze coronaperiode is GlowGolf open voor jouw uitje in het weekend of een gezellig kinderfeestje!

Tijdens GlowGolf waan je je in een mysterieuze en indrukwekkende fantasiewereld (Kerkrade) of reis je de wereld rond (Maastricht), terwijl je met zo min mogelijk slagen het balletje in de holes probeert te krijgen. Ga jij winnen van je tegenstanders?!

Is de horeca dicht? Dan zijn er to go opties!

Wil je meer weten over GlowGolf en zijn arrangementen? Klik op de roze button om naar de website te gaan.

Tip: wist je dat Kidsproof ook alle toffe kinderwinkels van Maastricht op een rijtje heeft gezet? Klik hier voor het overzicht. 

Glowgolf Kerkrade & Maastricht


Kerkrade & Maastricht
Openingstijden Zie website via de websitebutton voor de verschillende openingstijden per vestiging Prijs Entree vanaf €7,50 p.p. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Sint & Piet

Sint & Piet

Het leukste kinderfeest van het jaar komt er weer aan en die periode er naar toe is altijd zo gezellig! Dit jaar natuurlijk op een aangepaste manier al die feestweken maar je schoen zetten, Sinterklaas liedjes zingen en pepernoten bakken kan gewoon!

Sintinspiratie