icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Hans Klok in MaastrichtTerug naar het overzicht

zondag 26 september
Ga met €7,50 korting naar de show in Maastricht en beleef de magie van Hans Klok & Friends!
Naar Hans Klok tournee met korting via Kidsproof
Hans Klok is de snelste illusionist ter wereld. Hans Klok is terug in Nederland en gaat met de spectaculaire show Hans Klok & Friends op tournee en komt ook in Maastricht! 

Bij de show zie je de magiër samen met zijn danseressen in topvorm. Alle illusies die de artiest wereldberoemd hebben gemaakt, komen voorbij. Samen met sensationele acrobatiek, vliegende motoren en onnavolgbare comedy zorgt Hans voor ruim 90 minuten spektakel. Mis deze ultieme familievoorstelling niet! Hans Klok & Friends is immers veel meer dan alleen een magische show. Foodtrucks, terrassen en muziek maken de beleving compleet. Gasten zijn al vanaf anderhalf uur voor aanvang welkom. 

Korting via Kidsproof
Wat een mooie actie, via Kidsproof boek je nu tickets met de hoogste korting via de roze websitebutton! De korting van €7,50 op een kaartje is al in de prijs verwerkt. 

Goed om te weten: dit is de maximale korting op kaartverkoop die er wordt gegeven, je vindt dus nergens goedkopere tickets voor de Hans Klok show. Cool!

Corona
Om toegang te krijgen tot Hans Klok & Friends is het noodzakelijk dat elke bezoeker vanaf 13 jaar een geldig coronatoegangsbewijs kan laten zien. Dit kan met een vaccinatiebewijs of recent negatieve test via Testen voor Toegang (40 uur voor aanvang).

Tournee
Vanaf 15 juli is de voorstelling te zien in een theatertent in Utrecht (Griftpark). Deze gaat daarna verder naar Zaandam, Apeldoorn, Zwolle, Maastricht, Den Bosch en eindigt eind oktober in Rotterdam.

De coole show is van 18 t/m 26 september te zien in de Geusseltvelden in Maastricht!

Het aantal plaatsen voor Hans Klok & Friends is beperkt. Wacht dus niet te lang en boek mooie plaatsen! Veel plezier bij dit magische uitje!

Hans Klok & Friends


Openingstijden Van 18 t/m 26 september in Maastricht Prijs Boek via Kidsproof met €7,50 korting Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hoera vakantie!

Hoera vakantie!

Hebben jullie al plannen gemaakt voor deze zomervakantie? Of misschien kunnen jullie nog wat tips gebruiken? We hebben er weer een heleboel voor je verzameld in onze landelijke nieuwsbrief. Check ze onder de roze button!

Vakantie inspiratie.