Ridders van HoensbroekTerug naar het overzicht

zondag 4 december
Ontmoet elke eerste zondag van de maand De Ridders van de Heerlijkheid Hoensbroek!
Dat is cool, Kasteel Hoensbroek verwelkomt iedere maand de eigen riddergroep “De Ridders van de Heerlijkheid Hoensbroek”. Zwaardvechten is hun passie en zij geven jou daarom graag de kans om te genieten van hun vechtkunsten!


Demonstratie zwaardvechten en zelf boogschieten
De ridders ontvangen de kasteelbezoekers van 10.00 tot 17.00 uur en vertellen over de Middeleeuwen en hun eigen activiteiten. Om 13.00 uur geven ze een demonstratie zwaardvechten en aansluitend vanaf 13.15/13.30 uur tot 14.15/14.30 uur kun je samen met de ridders boogschieten.

Gratis meedoen aan de activiteiten
De riddergroep is elke maand een keer aanwezig bij Kasteel Hoensbroek. De activiteiten (inclusief deelname aan boogschieten) zijn inbegrepen in de entreeprijs.

Koop jouw kaartje alvast via de roze websitebutton!

TIP: Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Kidsproof Zuid-Limburg en blijf op de hoogte van allerlei toffe activiteiten voor kids in de buurt!

Kasteel Hoensbroek

Klinkertstraat 118
6433 PB Hoensbroek
Openingstijden

zondag 3 april, 1 mei, 5 juni (ook op 6 juni – Pinksteren) 3 juli, 7 augustus, 4 september, 2 oktober, 6 november en 4 december 2022

Prijs Deelname aan de activiteiten zijn gratis, entreeticket is wel nodig Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomertips!

Zomertips!

Kijk jij ook al zo uit naar de zomervakantie waarin je allemaal leuke dingen kunt gaan ondernemen? Meld je dan nog even snel aan voor onze nieuwsbrief dan komen al die toffe uitjes zo in je inbox!

Vakantie inspiratie.