Kinderfilms bij LumièreTerug naar het overzicht

woensdag 18 december 2019

Lumière

Bassin 88
6211 AK Maastricht
Openingstijden Op 14, 15 en 18 december Prijs Voor exacte tijden, prijzen en tickets klik op de roze websitebutton.
Tijdens de decembermand kun je komen kijken naar de leukste kinderfilms bij Lumière!
Speciaal voor kinderen is er tijdens de gezellige decembermaand een supertof programma met leuke kinderfilms, kom je ook lekker kijken? 

Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!
Deze nieuwe film is op 15 december te zien bij Lumière, een hilarische film over twee onhandige maar vindingrijke buurmannen. Niets is te gek voor deze heren, ze experimenteren er dan ook graag op los. A je to Buur!

De Beroemde bereninvasie van Sicilië
Een fantasierijke animatiefilm over een berenkoning die op zoek is naar zijn ontvoerde zoon. Deze spannende film draait vanaf 18 december bij Lumière.

De Grote Boze Vos
Een vrolijke nieuwe animatiefilm van Benjamin Renner gebaseerd op zijn gelijknamige prentenboek. Alles staat op zijn kop in de wereld van de boerderijdieren! Deze film draait op 14 en 15 december, kom je kijken?

Spookuil
Spookuil is een leuke familiefilm over een negenjarig meisje. Omdat de ouders van het meisje het te druk hebben met hun werk, moet ze haar kerstvakantie doorbrengen op een mysterieuze boerderij op het platteland. Bewonder deze film op 15 en 18 december.

Voor of na de film nog even een hapje eten in het restaurant? Geniet van een uitgebreid driegangendiner of een snelle hap. Op het kindermenu staan onder andere soep, heerlijke broodjes, of frietjes met een kinderburger. Er is genoeg keus!

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Tip: Kijk in de Uitagenda voor actuele evenementen voor kinderen in de regio!

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs