Kamperen in de bieb!Terug naar het overzicht

zaterdag 7 oktober
Altijd al eens willen overnachten in de bieb? Grijp dan snel je kans bij SCHUNCK!
Op vrijdagavond 6 oktober opent camping SCHUNCK haar deuren. Kom bij ons slapen en beleef een avond vol avonturen. De nachtwaker houdt een oogje in het zeil, want je weet maar nooit wat er allemaal staat te gebeuren…

Wat kun je verwachten?
De tent zal voor jullie klaarstaan. In elke tent is er ruimte voor 2 kinderen en maximaal 1 volwassen (18+) begeleider. Kinderen kunnen niet zonder volwassen begeleiding komen.

Vanaf 18:30 uur kun je inchecken en het avondprogramma start om 19:15 uur. Na een avond vol leuke en spannende activiteiten gaat rond 1:00 uur het licht weer uit. De volgende ochtend starten we de dag met een heerlijk ontbijt. De camping sluit op zaterdagochtend om 9:30 uur.

Het exacte programma blijft nog even een verrassing, maar we beloven dat het fantastisch wordt! Een maand voor aanvang ontvangen de gasten een extra informatiemail.

Wat is in de prijs inbegrepen?
Je betaalt per tent. De slaapplek, het programma, snacks, drinken en het ontbijt voor drie personen zijn bij de prijs inbegrepen. Een slaapmatje, kussen, slaapzak dien je zelf mee te nemen. En vergeet je knuffel niet. 

Praktische informatie
Datum: 6 t/m 7 oktober
Inchecken: vrijdagavond 6 oktober vanaf 18:30 uur
Uitchecken: zaterdagochtend 7 oktober om 9:30 uur
Locatie: SCHUNCK Glaspaleis
Leeftijd: 7 t/m 12 jaar
Begeleiding: max. 1 volwassen begeleider per tent
Kosten: €40 euro per tent (incl. het programma, snacks, drinken en ontbijt)

Voor meer informatie klik je op de roze websitebutton!

TIP: Op zoek naar meer leuke uitjes voor kinderen? Bekijk dan ook eens onze uitagenda-pagina!

SCHUNCK


Openingstijden 6 t/m 7 oktober Prijs €40 euro per tent (incl. het programma, snacks, drinken en ontbijt) Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Clubjes in Zuid Limburg

Clubjes in Zuid Limburg

Bij een nieuw schooljaar hoort ook een tof clubje toch?! Wat ga jij dit jaar uitproberen? Wordt het een sport, iets creatiefs of iets muzikaals? Neem snel een kijkje in het meest complete overzicht van leuke clubjes in Zuid Limburg.

Vind jouw clubje!