De Toverfluit 7+Terug naar het overzicht

zondag 24 november

Theater Kerkrade

Theaterplein 30
6461 DR Kerkrade
Openingstijden Zondag 24 november om 15.00 uur Prijs Vanaf €14 per kaartje
Een magisch muziektheatersprookje voor de hele familie: Mozart to the Moon and Back.
De Toverfluit is de allerbekendste opera ter wereld. De beroemde aria van de Koningin van de Nacht kent iedereen, zelfs als je nog nooit een opera hebt gezien. Of gehoord.

Mozart schreef zijn opera over prins Tamino, die met behulp van een toverfluit prinses Pamina moet redden, in 1791. Silbersee en De Toneelmakerij tillen het meesterwerk naar het nu in spannend muziektheater voor iedereen vanaf 7 jaar!

Een intergalactische strijd
Deze Toverfluit speelt zich af tegen de achtergrond van een intergalactische strijd tussen de Nacht en de Zon. De jonge astronaut Tamino stort neer met zijn raket in een vergeten deel van ons melkwegstelsel. Daar ontmoet hij de sterrenvanger Papageno. Samen gaan ze op avontuur om een prinses te redden. Ze slagen in hun missie en de astronaut valt als een blok voor de stoere prinses. En zij voor hem. Dus: ze leven nog lang en gelukkig, want zo gaat dat in sprookjes. Of toch niet?

Mozart to the Moon and Back
Muziektheatergezelschap Silbersee en De Toneelmakerij bundelen de krachten voor een volstrekt eigentijdse versie van dit meesterwerk van Mozart. Klassieke muziek, rap, dans en theater vloeien samen tot magisch muziektheater voor de hele familie. Mozart to the Moon and Back zeg maar.

Meer weten of alvast tickets bestellen? Klik dan op de roze websitebutton.

Tip: wist je dat Kidsproof Zuid-Limburg ook de lekkerste, kindvriendelijke restaurants voor je op een rijtje heeft gezet?

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs