Musical4daagse (6+)Terug naar het overzicht

donderdag 5 januari
Stap 4 dagen de magie van Theater Kerkrade binnen tijdens de Musical4daagse!
Theater? Ooit binnen geweest in dat grote gebouw? Wat gebeurt er daar tijdens een voorstelling en hoe is het om daar op het toneel te staan? 

Musical4daagse in de kerstvakantie
Deze kerstvakantie kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar zelf ervaren hoe het is om op het toneel te staan. Kom zingen, dansen en acteren tijdens De Musical4daagse. Met dit musicalproject maken kinderen een musical in 4 dagen met een voorstelling voor echt publiek. 

Alleen in de vakanties
Cultuur is goed voor onze kinderen. We lezen er allemaal over of we horen het van een moeder op het schoolplein. Toch valt cultuur vaak in de categorie "Past niet in het schema" of "Mijn kind doet al sport". Tijdens De Musical4daagse heb je dat excuus niet! De Musical4daagse is namelijk alleen in de vakanties en daarom super geschikt voor kinderen die op een sport zitten of een druk schema hebben. 

Kinderen naar het theater
Kinderen naar het theater, dat is de missie van De Musical4daagse. De Musical4daagse maakt Impact met een hoofdletter I. Iedereen die meedoet krijgt een ervaring om nooit meer te vergeten. Wanneer de kids later het theater binnen stappen, zullen ze altijd aan het moment denken dat zij zelf op het podium hebben gestaan. 

Meld je aan voor deze unieke ervaring!

De Musical4daagse moet je gewoon zelf ervaren. Wanneer kinderen een keer mee hebben gedaan met dit unieke programma willen ze elke vakantie stralen op het toneel. De Musical4daagse is volledig verantwoordelijk voor deze theaterdrang! Wil je ook zo'n unieke ervaring voor jouw kind? 

Wil je wat meer informatie? Klik op de roze websitebutton!

Wat is belangrijk om te weten?
- 2 t/m 5 januari 2023
- 09:00 tot 14:00
- 6 t/m 12 jaar
- 4 dagen zingen, dansen en acteren
- Kosten voor vier dagen: €133,95

TIP: meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de leukste uitjes en tips helemaal gratis in je inbox!

Theater Kerkrade

Theaterplein 30
6461 DR Kerkrade
Openingstijden 09:00 tot 14:00 Prijs Kosten voor vier dagen: €133,95 Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Oh kom maar eens kijken... wat er allemaal te doen is!

Oh kom maar eens kijken... wat er allemaal te doen is!

Sinterklaas is weer (bijna) in het land met zijn Pieten. En wat fijn dat er weer heel wat toffe sinterklaasactiviteiten te doen zijn in de omgeving! Lees snel in onze uitagenda alles over intochten en activiteiten.

Uitagenda vol sinterklaasactiviteiten