Peuter-PretTerug naar het overzicht

Kies voor een gezonde én leuke leefstijl voor kinderen van 2 t/m 4 jaar!
Soms is het lastig om als kind een gezonde leefstijl te behouden, Peuter-Pret wil hier graag een handje bij helpen! Het belangrijkste doel van Peuter-Pret is om op een leuke manier met gezond leven bezig te zijn, zowel voor ouders als voor het kind! 

Peuter-Pret is een leuk en gevarieerd programma voor gezinnen met kinderen van 2 t/m 4 jaar, waarbij het bevorderen van een gezonde leefstijl centraal staat! Beweging, voeding en opvoeding spelen een hele belangrijke rol in dit programma.

Momenteel kun je twee trajecten volgen: een 6 weken-kennismakingstraject voor alle ouders met kinderen in de leeftijdscategorie van 2 t/m 4 jaar of een jaartraject voor gezinnen waarbij meerdere kinderen in de leeftijdscategorie van 2 t/m 4 jaar overgewicht of een motorische achterstand hebben. De trajecten worden gratis aangeboden! 

Wil je meer informatie over hoe Peuter-Pret te werk gaat? Klik op de roze button!

Tip: meer over opvoeding? Klik hier voor onze tips en handige adresjes!

Peuter-Pret

Klein Haasdal 4
6333 AK Schimmert
Openingstijden Zie website voor meer informatie Prijs Gratis Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantie in Nederland!

Vakantie in Nederland!

Velen blijven dit jaar in Nederland met vakantie. Komt dat even goed uit! Wij hebben een geweldig vakantieland en kidsproof heeft 26 toffe uitjes in verschillende regio's voor je verzameld. Dus waar jij ook op vakantie bent in Nederland, er zit vast een goede tip voor je tussen!

26 vakantieuitjes eigen land!