5x Te gekke Beauty feestjes in Zuid-Limburg!

16 mei 2021
Stap in de wereld vol glitter en glamour met 1 van de beauty feestjes bij jou in de buurt! Van een heerlijk dagje welness tot een toffe selfie speurtocht. Ontdek het allemaal!

1. Esthetica Linda 

Ben jij een echte diva? of hou je van frozen? Dan zijn de partijtjes van Esthetica Linda zeker iets voor jou! Tijdens deze beauty party's maak je kennis met huidverzorging zoals scrubjes en maskers en breng je je eigen make-up aan. Ook kun gaan voor een frozen thema, waar je je nagels kunt versieren met prachtige nagelstickers. En dat allemaal in je eigen huis!





2. Captured by Karin

Laat je beste pose zien tijdens het kinderfeestje Captured by Karin! Voel je samen met je vriendinnen een echt supermodel tijdens deze toffe fotoshoot op locatie naar keuze. Na het shooten ga je met z'n allen je eigen leuke fotolijstje knutselen. Zo heb je aan het eind heb je een toffe herinnering aan deze speciale dag!





3. Girls Welness Party

Kom samen met je vriendinnen genieten en relaxen tijdens de Girls Welness Party van Beauty Relax & Babyspa! Tijdens deze welness party kun je genieten van een heerlijk masker, pedicure en meer. Als je klaar bent met lekker chillen, wordt je samen met je vriendinnen in de haar en make up gezet. Een echt beautyfeestje om niet te vergeten!


4. Flitzer Glamour Feestje 

Het Flitzer Glamour Feestje in het ideale feestje voor alle girls die ervan dromen om model te zijn. Tijdens dit fotofeest worden de meiden prachtig in de make-up gezet. Nadat ze helemaal omgetoverd zijn tot fotomodellen begint de fotoshoot! Sta in de spotlights en geniet. Achteraf houdt je er te gekke kiekjes met je beste vriendinnen aan over!




5. Selfie tocht

Tijdens de Selfie tocht ga je er samen met je vrienden op uit! Met verschillende fotografietips op zak ga je bijzondere objecten fotograferen. In selfievorm natuurlijk! Onderweg zijn er verschillende toffe en grappige opdrachten die je moet uitvoeren. De winnaar gaat er met een fantastische prijs vandoor! Een te gek feestje voor iedereen die er van houdt om te fotograferen en lekker creatief bezig te zijn!





TIP: Kijk op onze kinderfeestjespagina voor meer toffe partijtjes bij jou in de buurt!  Naar de website