We mogen weer: deze gezinsuitjes en feestjes staan op ons lijstje

10 februari 2022
De weekenden zijn te kort! Naar het museum, de dierentuin, kinder escaperoom... alles is weer open en daar zijn wij zo blij mee! Wij kunnen gewoon niet kiezen waar we als eerste weer heen willen. Veel plezier met de regio verkennen!
Deze leuke uitjes zijn weer open!

Voorstelling De Vuurvogel


Geniet weer met de kindjes van theater! Op 19 en 20 februari bewonder je De Vuurvogel (3+), een betoverende reis vol dans voor de kleinsten bij Theater aan het Vrijthof Maastricht. Beleef samen met verhaal van de vuurvogels! Reserveer alvast jouw tickets.

Discovery Museum

Ontdekken maar in het Discovery Museum! 70 interactieve exhibits zijn onderverdeeld in kleurrijke thema's zodat kinderen kunnen uitvinden hoe de wereld in elkaar zit. Bezoek alle locaties en ontdek de wetenschapper in jezelf! Neem een kijkje bij Discovery Museum

Unit 13 kinderfeestje

De arena staat klaar en de teams zijn uitgerust met een high-tech lasertag gun, het lasergame feestje bij Unit 13 Outdoor Adventures kan beginnen! Speciaal voor jarigen die niet bang zijn voor een uitdaging en een coole battle! Bekijk de arrangementen. 

Unit 13

Boulderfeestje

Op zoek naar een sportief kinderfeestje? Wat dacht je van het klimfeestje bij Radium Boulders in Maastricht! Bij de hippe bouldersport komen kracht en uithoudingsvermogen goed van pas. Lukt het om de rotsblokken te beklimmen? Bekijk het feestje hier!

Feestje vol ontdekkingen

Dit kinderfeestje is niet alleen superleuk, de kids worden er ook echt wijzer van! Daag de robot uit bij de zenuwspiraal, laat een bal zweven op lucht en doe samen allerlei onderzoekjes bij het Discovery Museum in Kerkrade! Ga jij mee op feestelijke ontdekkingstocht?

Jippie, uiteten!

Joepie, eindelijk weer smullen bij een restaurantje! Zet Happy Italy Kerkrade op je lijstje. Nu al zin in een lekkere verse pasta of pizza, het dessert ook zeker niet te vergeten! Daarna kunnen de kids uitbuiken in de speelhoek. Bekijk de menukaart voor het hele gezin!

Happy Italy

Vier dagen vol musical

Vier dagen lang zingen, dansen en acteren: is dat de droom van jouw kind? Dan is de Musical4Daagse in de Carnavalsvakantie echt een aanrader! Vier dagen musical-les met een optreden op het einde. Meld je snel aan! 

14x uitjes voor tieners

Wist je dat je op Kidsproof ook een boel coole uitjes voor tieners in Zuid-Limburg kunt vinden? Wat dacht je van lasergamen, karten, klimmen en interactieve musea? Wij verzamelden 14 echte aanraders voor tieners!

Tijd voor een feetje!

Heeft jouw kind de afgelopen twee jaar geen echt kinderfeestje kunnen vieren door corona? Haal het in met een te leuk feestje dat je vind op onze Kinderfeestjes pagina! Lasergamen, zwemfeestje, knutselen en meer!

Kinderfeestje

7x winterwandelingen in Zuid-Limburg

Brr, vinden de kids het koud buiten? Met deze leuke winterwandelingen in Zuid-Limburg lopen, rennen of spelen zij zich wel warm! Onderweg kom je een boel speelmogelijkheden tegen. Ga je voor een wandeling in de stad of natuur? Bekijk de 7 aanraders!

Winterwandeling

Volop uitjes in de Uitagenda

De komende tijd wordt de Kidsproof Zuid-Limburg Uitagenda ook steeds verder gevuld met leuke activiteiten die organisaties in de buurt organiseren. Creatieve, sportieve, actieve en culturele uitjes: alles komt voorbij!

Veel plezier! Naar de website