Net over de grens in de zomer

24 juli 2020
Ietsje verder weg, maar niet té ver... Net over de grens vind je ook een heleboel te gekke uitjes voor deze zomer. Onze favorieten hebben we weer voor je op een rijtje gezet. Check ze hieronder!
Kattenvennen-Cosmodrome
Net over de grens in België vind je Cosmodrome! Ga mee op reis door het heelal en leer alles over de planeten, de ruimte en de sterrenstelsels. Welke hemellichamen kun jij allemaal ontdekken door de superlange telescoop? Lees hier meer informatie over Cosmodrome. 



Lieteberg (blotevoetenpad &Enotmopolis)
In Zutendaal in België ligt het BloteVoetenPark van Lieteberg, waar je met je blote voetjes lekker door de natuur kunt banjeren. Zo wordt je helemaal één met de natuur. Tegelijkertijd kun je ook een bezoekje brengen aan de wondere wereld van de insecten in het insectenmuseum Entomopolis. Hier lees je meer informatie. 



Openluchtmuseum Bokrijk
Reis je mee terug in de tijd? Dat kan bij Openluchtmuseum Bokrijk, waar je allerlei historische gebouwen tegenkomt uit 1850! Leer hoe ze vroeger werkten en bijvoorbeeld volksspellen speelden! Super leuk en leerzaam. Lees hier meer info. 



Irrland
Net over de grens in Duitsland vind je de grootste boerderij-avonturen-oase van heel Europa: Irrland! Hier vind je meer dan 80 te gekke attracties waar je je de hele dag op kunt vermaken. Er is voor ieder wat leuks te beleven. En vergeet je niet de exotische diersoorten te bewonderen? Hier kun je meer over Irrland lezen. 



Wildpark Gangelt
Wow, dit is echt een heel tof dierenpark! In Wildpark Gangelt vind je onder anderen bruine beren, visotters, lynxen, roofvogels en nog meer coole diersoorten! Kende jij ze allemaal al? Vast niet! En als je alle dieren dan hebt gezien, kun je je uitleven in de avonturenspeeltuin. Lees hier meer informatie. 

Naar de website