Happy Vaderdag!

13 mei 2019
Op zondag 16 juni worden vaders traditiegetrouw verrast met een ontbijtje op bed en een mooie tekening gemaakt door hun kids. Maar het kan ook anders! Neem dit keer je vader mee uit en ga samen iets tofs doen! Wat je allemaal kunt doen kun je hier lezen…….
Rederij Stiphout Vaderdag 2019
Sjtoere Manne Daag 2019
Zaterdag 15 juni, een hele dag speciaal voor de man! Al lopend door de historische binnenstad van Sittard stuit je op toffe Vaderdag-activiteiten. Zo verandert de Markt in een groot strijdtoneel waar touwtrekteams strijden om de titel 'Sterkste Team van Sittard', doe je mee aan diverse vader-kind-wedstrijdjes, aanschouw je stoere voertuigen, word je getrakteerd op allerlei lekkers en is er livemuziek en kidsvermaak aanwezig. Eén en al spektakel voor de grote én kleine man.Vaderdagbrunch bij Rederij Stiphout
Op vaderdag kun je tijdens een geweldige rondvaart samen genieten van een overheerlijke brunch aan boord van een van de luxe passagiersschepen.

Beleef de ruimte in het Cosmodrome
De 360° show 'To Worlds Beyond' (8+) is een geweldige live show over het zonnestelsel bij het Cosmodrome. Reis door ons zonnestelsel mee naar werelden met enorme vulkanen, verblindende ringen en uitgestrekte canyons.
Bij de 360° show 'Astronaut' (8+) zal de testpiloot je alles gaan vertellen over een langdurig verblijf in de ruimte het lichaam van een astronaut beïnvloedt.
Deze shows zijn één van de 3 belevingen. Je ticket geeft tevens toegang tot expo 'De oerknal' en de sterrenwacht.Kermis in Kerkrade
Dikke pret dus! Welke attractie ga jij uitproberen samen met je vader dit jaar?Schuilkeldermuseum Maastricht
Neem een kijkje in het Schuilkeldermuseum in Maastricht! Super leerzaam en indrukwekkend! Vanaf 12 september 1944 werden in Zuid-Limburg de eerste delen van Nederland bevrijd. De bevrijders bereikten een dag later Wyck en op de 14e Maastricht.

Doe een historische rondleiding bij de Abdij Rolduc!
Abdij Rolduc organiseert (bijna) elke zondagochtend om 10:30 uur (en tijdens de schoolvakanties ook op woensdagmiddag om 16:00 uur) rondleiding door het ruim 900 jaar oude kloostercomplex. Een gids laat je de belangrijkste plekken van het abdijcomplex zien.Happy Vadersdag namens het Kidsproof Team van Zuid-Limburg!