Toffe herfstuitjes volgens de coronamaatregelen

16 oktober 2020

Ondanks de aangescherpte coronamaatregelen, kun je gelukkig nog wel leuke herfstuitjes blijven doen! Wij verzamelden activiteiten die coronaproof zijn, als je zelf geen gezondheidsklachten hebt natuurlijk. Met deze uitjes heb je toch een te gekke herfst!

Toffe herfstuitjes

Avontuurlijke paddenstoelenwandeling

Ga op avontuur, veilig in de buitenlucht over het BloteVoetenPark! Welke paddenstoelen kom jij allemaal tegen? Lees hier over deze toffe activiteit, van 4 tot en met 29 november. 

Toffe kinderfilms bij Pathé Maastricht

Regent het buiten? Ga gezellig een middagje naar de bioscoop, daar draaien nu supertoffe kinderfilms! Met de coronamaatregelen mogen er maar weinig mensen naar binnen, dus reserveer hier snel jouw ticket!

Lego creaties bouwen in The Brickroom

Wauw, dit is echt een cool herfstuitje en helemaal coronaproof! Met je gezin kun je net zulke leuke lego-opdrachten maken als bij LEGO masters, bekend van tv. Boek nu hier The Brickroom met jouw gezin!

Knusse kerstgrot in MerkelRijk Valkenburg

Voor wie niet kan wachten tot het kerstmis is, kan ook deze herfst al genieten van de betoverende en knusse kerstgrot in MerkelRijk Valkenburg. Je kijkt je ogen uit! Lees hier meer over dit gezellige uitje.

Klimmen en spelen in de binnenspeeltuin

Joepie, op een regenachtige herfstdag kun jij alsnog lekker spelen in de binnenspeeltuin van Ballorig in Eijsden! Klimmen, klauteren, glijden: wat een pret! Goed om te weten is dat horeca dicht is. Reserveer hier alvast jouw bezoek! 


Wandelroute vol natuurweetjes
Wauw, wat is de Brunssummerheide prachtig gekleurd in de herfst! De wandelroute is een perfect veilig en coronaproof uitje. Lees hier over dit leuke uitje, dat met de toffe natuurweetjes extra leuk is voor kinderen! 


Snowworld Landgraaf
Deze sportieve activiteit is zo leuk, gelukkig kun je in Snowworld Landgraaf ook in de herfst al oefenen met skiën en snowboarden! Wij raden je wel aan om op de website de coronamaatregelen te lezen, zodat je goed voorbereid de sneeuwberg afkunt! 


Naar het museum
Gelukkig mogen de musea openblijven! Er zijn zoveel musea die extra tof zijn voor kinderen, met allerlei activiteiten en workshops. Doe hier inspiratie op voor een dagje museum en neem je mondkapje en reservering mee!


Sinterklaasactiviteiten

Sinterklaas komt alweer bijna naar Nederland! Gelukkig zijn er nog vele coronaproof manieren om dit feest te vieren in november en december. Lees hier over alle coole sinterklaasactiviteiten die je niet wilt missen! 


Creatief knutselen

Of je nu in quarantaine zit, het buiten regent of je gewoon lekker creatief bezig wilt zijn: thuis knutselen is altijd super leuk! Wij verzamelden hier allerlei leuke tips, zodat je de hele herfst door kunt knutselen. Veel plezier!


50 leuke thuistips 
Heb je alle bovenstaande activiteiten al afgevinkt? Gelukkig verzamelden wij nog 50 superleuke thuistips, zo hoef jij je deze herfst zeker niet te vervelen! Lees hier 50 dingen die je thuis kunt doen met de kids. 



Naar de website