Herfstvakantie!

15 oktober 2019
Kidsproof Zuid Limburg heeft voor jou de leukste tips verzameld voor deze herfstvakantie!
Zit je soms met je handen in het haar en weet je even niet meer wat je nu weer zou kunnen gaan doen in de herfstvakantie? Bof jij even dat Kidsproof Zuid Limburg er is! Achter de schermen zijn wij altijd ontzettend druk met het verzamelen van allerlei leuke, spannende, vernieuwende, sportieve, culturele, uitdagende uitjes voor jullie. Hoe tof is dat!

Als je je aanmeld om onze nieuwsbrief te ontvangen, dan krijg je deze super toffe tips ook nog eens gewoon in je mailbox! Hier lees je de nieuwste nieuwsbrief over de herfstvakantie! Er is echt heel veel te beleven en te ontdekken! Wat dacht je bijvoorbeeld van: waterpret in het Geusseltbad, de herfstexperience voor kids bij Maastricht Sport, theater en film bij Parkstad Limburg Theaters, knutselen bij de Intratuin, De wervelende Kasteeldagen in Kasteel Hoensbroek en nog heel veel meer! Je vind deze tips in onze uitagenda! 

Op de eropuit-pagina vind je per thema heel veel leuke tips voor de herfstvakantie maar ook voor de rest van het jaar! Je kan zoeken op de volgende thema's: Natuur, Dieren, Actief, Speeltuin, Film & Theater, Educatie & Musea, Zwemmen & strandjes, Overnachten en Vakantiekampen. We kunnen ons bijna niet voorstellen dat er niet iets leuks voor jou en je gezin tussen staat!We wensen je heel veel plezier met het kiezen van een super leuk uitje wat bij jou past. Mocht je nog iets missen op onze site aan uitjes? Laat het ons hier weten!