Indoor Jumping in Limburg

3 januari 2020
Twee leuke adresjes om overdekt te springen (indoor jumping) in Limburg.
Bereik ongekende hoogtes! Daag jezelf uit en verbreek je eigen record! Verfijn je springkunsten. Train jij voor latere kampioenschappen? Of houd je van dat grappige kietelgevoel in je buik tijdens het springen?

Jump XL Geleen

Vanaf 7 jaar (adviesleeftijd) kun je overheerlijk komen springen bij Jump XL Geleen. Op geschakelde trampolines kun je serieuze tricks oefenen met gave lichteffecten en hippe, opzwepende muziek. Je kunt kiezen voor vrij springen in de Adventure Arena of meedoen aan een supertof interactief reactiespel.
     Er zijn verschillende springarea’s, zoals de Slam Dunk area of de Jump Obstacles area. Ook kun je hier het super geweldige en lachwekkende Ultimate Dodgeball spel spelen. Wie gooi jij van z’n sokken?
     Je kunt tickets boeken voor 60-, 90- of 120 minuten sessies (€8,75 voor 1 uur, inclusief 2 gamehal muntjes en hoe langer je springt, hoe minder je per uur betaalt), welke op de hele uren beginnen. Zorg dat je 15 minuten van de voren aanwezig bent om de nodige (aansprakelijkheids-) formulieren te tekenen. Ook heb je een paar speciale springsokken nodig. Die zijn hier te koop.

Space Jump

Bij Space Jump (met locaties in Maastricht en in Kerkrade) kun je kiezen uit acht springgebieden waar je experimenteert met zwaartekracht, coole tricks leert en vervolgens jouw springvaardigheden verbetert en naar hartelust kunt springen. Er zijn verschillende soorten trampolines, verhogingen en toevoegingen die jou allemaal helpen de zwaartekracht uit te dagen.
     Zo is er een airbag area en een battle beam om je evenwicht op te bewaren. Space Jump heeft nog 6 verschillende area's waar je je springend grenzeloos kunt uitleven en met de zwaartekracht kunt spelen. Er zijn té veel verschillende trampolines om op te noemen maar.... om je een idee te geven is er bijvoorbeeld de Free Jump area. Die beschikt over 26 aaneengeschakelde trampolines, zoals de trampoline walls en een tumblebaan zodat je zo vrij als een vogeltje van verhoging naar verhoging kan hupsen en fantastische salto’s en black-flips kunt maken.
     Space Jump biedt allerlei activiteiten aan: Dodgeball, Tricks&Skills, Jumping Fitness en Free Jumping. Voor de kleintjes is er Mini jumping aanwezig.
     Aangezien lekker bewegen goed is voor de lekkere trek is er ook de Space Bar met uitzicht op de jumping area’s.
Space Jump is voorzien van douches, kluisjes en schoenvakken. Ook kun je er gratis parkeren. Zelfs van de Wi-Fi kun je kosteloos gebruik maken. Je betaalt €9,50 voor 1 uur springen (het uurtarief neemt af naar mate je meer uren afneemt).



Neem ook eens een kijkje bij de te gekke, coole workshop Schermen... en garde!