Koningsdag gezichtsversiering

9 april 2019
Sta je nou ook vaak op evenementen lang in de rij voor dat mooie schmink kunstwerkje? Wees slim en leer het gewoon zelf en wordt een supermom!!
Wat heb je nodig?

* Professionele Basis Schminkset

Hier zit in:

o 1 x 12 kleuren pallet professionele schmink Partyxplosion

o 1 x Loew-Cornell Basis schminkpenseel #4

o 1 x waterflacon

o 1 x puff glitterspray Superstar

o 2 x schminkspons

o 2 x vlinderspons

* Een outliner penseel #1 of #2
Aan de slag!

1. Begin met het kroontje. Gebruik als eerste de oranje schmink en teken een kroontje uit de hand. Zorg dat je voldoende ruimte hebt om aan beide kant nog iets te kunnen schminken. Je kunt hier en daar met je oranje schmink vast wat oranje stipjesconfetti maken.

2. Omlijn het kroontje met zwart om hem opvallender te maken.

3. Begin met de witte schmink (dit omdat schminken met wit over andere kleuren zich gaat mengen), en maak versiering naar wens of een vlaggetje. Ook hier kun je vast hier en daar wat witte stipjesconfetti maken (variërend in grootte).

4. Vul ook met wit wat 3-D effect in het kroontje.

5. Pak vervolgens rood en maak het af met blauw. Ook hier en daar wat rode en blauwe stipjesconfetti maken (variërend in grootte).

6. Maak met wit nog wat sterretjes om het af te maken.

7. Voeg (indien gewenst) glitters toe

8. Klaar om Koningsdag te gaan vieren ??!Wil jij genoemde of andere schminkspullen aanschaffen? Kijk dan op onze webshop en bestel ze online of kom langs!


Wil jij goed leren schminken onder leiding van een professionele grimeuse/visagiste? Kom naar een van de leuke, leerzame workshops van SweetArtZZ!Schminkblog van Samera Pronk van SweetArtZZ: KONINGSDAG VERSIERING