Landelijke Stakingsdag 6 november 2019

31 oktober 2019
De staking van leraren in het basis- en voortgezet onderwijs op 6 november gaat door. ...
Balen voor je ouders dat ze nu misschien met de handen in het haar zitten omdat ze verplicht vrij moeten nemen, maar het voordeel nu is dat je juist op deze dag eens iets anders kunt gaan doen! Er zijn heel veel mogelijkheden en bij Kidsproof weten wij daar alles vanaf natuurlijk.

Er zijn organisaties die speciaal op deze dag een stakingsdag-activiteit hebben georganiseerd. In het Geusseltbad kun je bijvoorbeeld meedoen aan een Island Battle!Onze uitagenda staat altijd vól met leuke activiteiten die je op 'n specifieke datum kunt doen, zoals events, knutselmiddagen, workshops, voorstelling en vakantieprogramma's. 

Tussen onze Eropuit-tips vind je toffe Zuid-Limburgse uitjes, zoals (binnen)speeltuinen, kinderboerderijen en natuurgebieden met leuke wandelingen en speurtochten, unieke overnachtingsadressen, survivaluitjes, en nóg veel meer!

Zin om op deze dag met de kinderen lekker een hapje te gaan eten in de stad? Zoek je een plekje om te lunchen of gewoon een kop koffie? Check hier onze tips voor kindvriendelijke restaurants in en om Maastricht!

Misschien een goede dag om eens op zoek te gaan naar een leuk sportclubje of muziekles? In Zuid-Limburg zijn heel wat clubjes te vinden. Wat dacht je van skiën, voetbal, yoga, zwemmen, golf of creatief aan de slag! Hier vind je een overzicht van alle leuke clubjes in Zuid-Limburg. Er is vast een clubje dat bij jouw kind past.

Shop till you drop met je kids in Zuid-Limburg! Daar is het vandaag ook een uitstekende dag voor en wat fijn dat wij een hoop adresjes voor je hebben gevonden met  kinderkleding, kinderschoenen, taart, speelgoed, kinderboeken, snoepgoed, tassen, meubels, kinderkappers & ijsjes...... Je vind ze allemaal op de kinderwinkelpagina.

Je hoeft je echt nooit te vervelen in Zuid Limburg!