Leuke plekken die gewoon open zijn tijdens carnaval!

3 februari 2020
Tijdens carnaval zijn sommige plekken helaas gesloten. Maar er zijn er ook een aantal die gewoon open zijn! Perfect voor als je geen carnaval gaat vieren dit jaar, maar toch iets leuks wil doen deze dagen. We hebben ze voor je op een rijtje gezet.
Radium Boulders
Deze boulderhal in Maastricht is gewoon open tijdens Carnaval! Ze zijn zelfs extra lang open, namelijk van 12:00 tot 23:00 op maandag tot en met vrijdag en van 10:00 tot 22:00 op zaterdag en zondag! Lees hier meer informatie

Lumière
Tijdens de vastelaovend vertoont Lumière een leuk filmprogramma met een gouden randje. In de filmzalen schitteren Oscarfavorieten en andere prijswinnaars. Zit er voor jou misschien ook een toffe film tussen? Een kaartje kost slechts €6,80! Lees hier meer informatie.

GaiaZOO
Deze dierentuin is gewoon open tijdens de carnavalsvakantie! Van 10:00 tot 16:00 kun jij lekker langs alle toffe dieren struinen. Lees hier meer informatie

SnowWorld Landgraaf
De skibaan van SnowWorld is gewoon open voor jou om je helemaal uit te leven! Kom gezellig met je familie of met vriendjes en vriendinnetjes langs voor een super tof uitje. Lees hier meer informatie.   

Space Jump
Ook bij Space Jump kun je terecht voor een super tof uitje tijdens carnaval! Tijdens de carnavalsvakantie zijn ze zelfs extra lang geopend! Dus kom je lekker vermaken op de trampolines, met attributen en verhogingen. Lees hier meer informatie.

Pathé Maastricht
Als het niet zulk lekker weer is buiten tijdens carnaval, dan kun je altijd nog lekker een film kijken bij Pathé Maastricht! Hier draaien gewoon leuke films, voor iedere leeftijd! Welke film zou jij graag willen zien? Lees hier meer informatie.

Soccer Arena
Deze toffe indoor voetbalarena opent ook extra vroeg zijn deuren! Hier kun je dus lekker uitgebreid genieten van een super leuk dagje uit. Er zijn twee overdekte voetbalvelden en de mogelijkheden zijn eindeloos. Lees hier meer informatie.

Het Natuurhistorisch Museum
Leer tijdens carnaval over de geschiedenis van de natuur en ontdek indrukwekkende feitjes! Je zult je ogen uitkijken in dit prachtige museum, waar je onder anderen eeuwenoude fossielen zult vinden... Cool! Lees hier meer informatie.

De Dwaze Herder
Tijdens carnaval is brasserie en familierestaurant De Dwaze Herder gewoon geopend! Je kunt hier van 10:30 tot 16:30 terecht voor een heerlijke lunch, en de hele dag voor een gerecht van de dinerkaart! Bekijk het menu hier.