Live Masterclass thuis

18 maart 2020
Doe elke doordeweekse dag mee aan de live Masterclass van het Klokhuis! Met elke dag een creatieve opdracht, zoals games bouwen, nepwonden maken en chips bakken! Wij hebben ons dagschema alvast aangepast.
Nieuw: De Klokhuis Masterclass - elke doordeweekse dag LIVE. Met elke dag een creatieve opdracht hoeft niemand zich de komende weken te vervelen
Uitzending: elke dag om 14:00 uur LIVE op Facebook, Instagram, YouTube, Twitter, TikTok en hetklokhuis.nl

Klokhuis Masterclasses


Je eerste game bouwen? Een vette goocheltruc leren? Varkentje Rund tekenen? In de bijzondere weken die gaan komen, weten we één ding: alle kinderen van Nederland zitten thuis en hebben heel veel...TIJD. Hoe ga je die tijd vullen? Doe live mee aan de Klokhuis Masterclasses! Je maakt dingen waar je anders nooit aan was begonnen, en leert dingen die je anders nooit had begrepen. En, je hebt even contact met de rest van Nederland.

Elke 'school'dag live


Elke dag gaat Klokhuis om 14:00 uur live op het YouTube-, Instagram-, TikTok-, Facebook- en Twitterkanaal van Het Klokhuis èn op hetklokhuis.nl, waar een Klokhuispresentator vanuit zijn/haar huis een creatieve opdracht geeft die uitgevoerd kan worden met spullen die iedereen in huis heeft. Vanuit een andere locatie in Nederland is er een live-verbinding met een expert. Hij/zij neemt de deelnemers bij de hand, laat ze het naadje van de kous zien en beantwoord alle denkbare vragen.

Iedereen die vragen heeft, kan ze live stellen. Een heel interactieve Masterclass dus, waarin kinderen (en ouders) uit heel Nederland één tot anderhalf uur tegelijkertijd aan de slag gaan om iets moois te maken. Gezelligheid en humor staan voorop. Gaat het fout? Ben je knutselkneus? Struikel je over je eigen voeten? Maakt niet uit, Het Klokhuis trekt je er wel doorheen.

Onderwerpen in de aankomende masterclasses zijn onder andere striptekenen, jazzdansen, nepwonden maken, chips bakken, karate en games bouwen.

Zapp heeft ook een hele leuke educatieve programmering op TV. Bekijk het complete programma
En bekijk onze blogs met o.a. 50 tips om thuis te doen, 25 tips voor buiten, educatieve apps & meer!