6x Meivakantie uitjes in Zuid-Limburg

28 april 2021
Voor de een begint hij nu, voor de ander over een week! Meivakantie: Even lekker relaxen, of meedoen met toffe uitjes! In deze blog, met tips uit de nieuwsbrief, lees je weer een heleboel inspiratie voor een onvergetelijke vakantie!
Meivakantie uitjes in Zuid-Limburg
1. Fun Forest Venlo
Een tof en avontuurlijk uitje in de meivakantie is klimmen bij Klimbos Fun Forest Venlo! Durf jij de sportieve uitdaging tussen de bomen aan? Reserveer op tijd jouw plekje en geniet van de langste ziplines van Nederland! 



2. BloteVoetenPark Jaarpas
Wat heerlijk, op blote voeten door de natuur! In het BloteVoetenPark in Brunssum voel je écht de wonderen van de natuur. Wil jij wel vaker een rondje lopen door dit mooie park? Dan is een jaarpas echt iets voor jou! Lees hier meer over de Jaarpas!



3. Win een Molen Overnachting
Samen met De Hollandsche Molen vieren we elk jaar de Nationale Molendag! Dit jaar maak je kans op een overnachting in een échte molen! Het enige wat je hoeft te doen is te stemmen op de foto die jij het gaafste vindt! Stem jij mee?



4. Super Social Meivakantie
Dans, speel en doe mee met de leukste online activiteiten van Beeld en Geluid. Ontmoet YouTuber Korthom, volg de TikTok-dansworkshop en download het social-spel en beleef samen een te gekke meivakantie! Check hier snel het hele programma. 



5. Meivakantie tips voor thuis

Er zijn zoveel toffe uitjes die je in de meivakantie lekker thuis kunt doen! Deze 25 activiteiten zijn perfect voor de vakantie, met zonnig weer en tijdens een lentense regenbui. Wat dacht je van waterijsjes maken, een filmavond houden, stoepkrijt maken of vliegeren? Bekijk hier 25 tips voor de vakantie!



6. Een meivakantie vol uitjes in Zuid-Limburg
Veel organisaties hebben deze vakantie hele leuke uitjes voor kids bedacht! In onze Uitagenda vind je een aardbeienspeurtocht, de stoepkrijt-challenge, ponydagen en nog veel meer avontuurlijke activiteiten! Neem snel een kijkje in de uitagenda!



TIP: Wil jij bij iedere vakantie meteen op de hoogte zijn van leuke uitjes bij jou in de buurt? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Kidsproof Zuid-Limburg en mis niks! Naar de website