icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29

Popcorn bij Film en Show

31 juli 2019
Soms wil je niet een hele dag weg. Hoe leuk en gezellig dat ook is, het is voor ouders toch altijd een onderneming. Plannen, inpakken, ontelbare uren op pad, de kinderen vermoeid en laat thuis.
Wil je toch iets bijzonders op het programma zetten, steel dan de show (maar betaal wél voor de kaartjes) met een .... trommelgeroffel... tripje naar de bioscoop of het theater! Het is iets om de hele dag naar uit te kijken, en om daarna nog uitvoerig van na genieten.

Oh, en ook niet onbelangrijk, het is érg goed voor de culturele ontwikkeling van de kinderen.

'T Magisch Theatertje
In ‘t Magisch Theatertje in Maastricht kun je genieten van het figurentheater; met (hand)poppen, marionetten en maskers treed je de fantastische wereld van de fantasie binnen. Laat je meevoeren naar het land van de luie muis, de aap die niet wilde slapen, en prachtige sprookjes vol schaduwspel.

Kootje Spek Theater
Een klein, kneuterig theatertje, in Sittard-Geleen zorgt voor dolle pret en opwinding wanneer de kinderen zelf deel nemen aan de show. Bij het Kootje Spek Theater mogen ouders meekijken, of in de Kootje Spek Lounge een drankje nuttigen terwijl de kinderen schitteren in het theaterlicht. Het theater is voor “piraten, prinsessen, ridders en heksen van 0-100 jaar”. Goochelaars en eenhoorns en andere fantastische wezens zijn er ook zeer gewenst. Dat belooft wat! Wie weet heeft jouw kind wel zo veel aanleg voor het theater dat hij of zij de toekomstige hoofdrollen in Hollywood landt.Parkstad Limburgs Theater…met…Paw Patrol Live (2+)!
Op 7 augustus begint Paw Patrol aan de spannende Grote Race in Avonturenbaai. Kom samen zien hoe Chase, Marshall, Rocky, Sky, Zuma en Rubble het opnemen tegen de slinkse burgemeester Humdinger. Het Parkstad Limburgs Theater heeft die dag 3 shows, inclusief een Meet&Greet. Kijk snel of je kaartjes kunt bestellen. Op 25 augustus is er een workshop theaterfotografie voor kinderen vanaf 10 jaar. Verder is het gaaf om kinderen kennis te laten maken met dans en klassieke muziek. Probeer het eens uit!

Duck Duck
In het Pathé theater draait Duck Duck, een allerschattigste film voor kinderen van 6 jaar en ouder. Ben is een enthousiaste uitsloofgans die onverwachts twee mini eendjes op zijn pad krijgt. Hoe gaat Ben ze helpen? Wíl hij dat überhaupt wel?

Lumière
Prikkel de culturele nieuwschierigheid van kinderen in het arthouse theater Lumière, in Maastricht. Ze draaien kinderfilms en serveren binnen in het restaurant en buiten op het terras lekkere hapjes, ook van een kindermenu. Een film en een hapje: een heerlijk uitje.