Wat te doen op stakingsdag?!

25 februari 2019
Op vrijdag 15 maart is er een stakingsdag voor alle leraren in het onderwijs! We hebben een aantal leuke tips voor je verzameld waar je op deze dag terecht kunt. Zo kunnen je ouders gewoon naar het werk en kun jij je lekker vermaken. Handig!
Mini-Wintercamp bij SnowWorld Landgraaf
Deze dag kun je terecht bij SnowWorld voor een compleet verzorgde, sportieve dag voor kinderen van 4 t/m 12 jaar oud. De dag duurt van 09:00 - 18:00 uur en lunch en avondeten zijn hierbij inbegrepen. Klik hier.

Stakingsspecial bij Kumulus
Als de juffen en meesters strijden voor beter onderwijs kun je bij Kumulus allerlei toffe workshops volgen op het gebied van dans, muziek, beeldende kunst en theater. Om 15:30 sluit je gezamenlijk af met het bekijken van de beelden van de dag! Lees hier meer info.

Alternatieve schooldag bij Kasteel Hoensbroek
Kasteel Hoensbroek biedt een leuk en leerzaam alternatief voor deze schooldag! Spelenderwijs leer je over het leukste kasteel in de regio dat al zeven eeuwen bestaat. Dat is lang zeg! Lees hier meer informatie.

Mosaqua
Deze dag kun je ook gewoon lekker spetteren in het subtropische water van Zwemparadijs Mosaqua! Het maakt niet uit wat voor weer het deze dag is, want er is een binnen- en een buitenzwembad. Hier kun je je sowieso een hele dag vermaken! Lees hier meer informatie

Ballorig
Of geniet lekker van een dagje lekker klimmen, glijden en spelen bij de binnen- en buitenspeeltuin van Ballorig in Eijsden! Hier vind je onder anderen een super grote klimmuur, een leuke peuterhoek, toffe springkussens en zelfs een piratenschip! Lees hier meer informatie.

Clip 'n Climb Parkstad
Dol op klimmen maar wil je eens wat anders proberen? Met meer dan 25 unieke klimchallenges, biedt Clip 'n Climb in Kerkrade een superleuke en laagdrempelige activiteit voor jong en oud! Klik hier voor meer informatie.

Maastricht Underground
De rondleidingen van Maastricht Underground zijn ook mega leuk om te doen. Hierbij ga je - zoals de naam het al zegt - onder de grond, de grotten in! Hoe cool is dat? Lees hier meer informatie.

Kasteekpark Born
Dit super toffe dierenpark is gewoon open op vrijdag 15 maart en bieden leuke speurtochten! Wandel langs herten, roofdieren, stekelvarkens, landschildpadden en apen, of wordt gekriebeld door insecten in het Kriebelhuis... Lees hier meer informatie.

Zwembad het Geusseltbad
Je hoeft je geen moment te vervelen! Naast het vrijzwemmen organiseert dit toffe zwembad namelijk van 13:30 tot 15:30 een échte AquaShootBattle! Zal jij de rest verslaan in deze strijd? Lees hier meer informatie

Buitenles bij GaiaZOO
Basisschoolkinderen kunnen op vrijdag 15 maart tegen het basisschooltarief van €8,50 een bezoek brengen aan de dierentuin. Om je bezoek nóg leerzamer te maken ontvang je bij de entree een leuke dierenspeurtocht!

All in Echt
Deze toffe activiteitenlocatie is gewoon geopend! Hier kun je terecht voor oneindig veel toffe activiteiten om je vrije dag mee te vullen. Dat wordt sowieso een te gekke dag! 

Lumière Cinema Maastricht
Speciaal op deze dag zijn er de hele dag kinder-, jeugd- en familiefilms te zien bij Lumière, zoals de première van de grappige kinderfilm Klara en de Gekke Koeien, Mirai of Spider into the Spiderverse. Tickets kosten maar €5,00!