Vakantietips tijdens de Carnavalsvakantie

24 februari 2022
Jippie, het is weer vakantie en de maatregelen zijn zodanig versoepeld dat we bijna alles weer kunnen. Daar worden wij wel blij van bij Kidsproof en jij vast ook. Wat ga jij allemaal doen deze Carnavalsvakantie?
Vakantietips in Zuid-Limburg

Discovery Museum
Beleef een dag vol ontdekkingen in het Discovery Museum! Reis door themawerelden als Gezondheid, Voeding en Wonen, kom achter bizarre weetjes over de wereld waarin we leven en onderga indrukwekkende ervaringen! Reserveer tickets voor Discovery Museum in de vakantie!


Lasergame: spanning & actie!
Op zoek naar een beetje actie in de voorjaarsvakantie? Bij Unit 13 kun je op pad met een high-tech laser rifle om realistische misses te volbrengen! Ga de uitdaging aan en strijd in de arena tegen het andere team. Wie wint de battle? Boek jouw potje lasergamen in de vakantie.


Monkey Town Heerlen
Speciaal voor echte aapjes is Monkey Town Heerlen 7 dagen per week geopend! Het grote indoor speelparadijs zit vol met klautertoestellen, trampolines, kruiptunnels en glijbanen. Genoeg om te ontdekken voor jong en oud! Ook leuk: 6 maart is er kinderdisco! Bekijk de activiteiten van Monkey Town

Monkey Town

BloteVoetenVoelPad
Wat een tof vakantieprogramma bij het BloteVoetenPad! Zo opent vanaf 2 maart de BloteVoetenHut! Dit is een fijne stop voor warme choco. Speciaal voor peuters & kleuters is er t/m 5 maart een binnen BloteVoetenVoelPad. Ook leuk: ga 6 maart op stap met de Bosjuf! Bekijk hier alle activiteiten. 

Op bezoek in het kasteel
In en rond Kasteel Hoesbroek kun je op ontdekking. Onze tip: speur en speel met de KaSpeelTocht. Of spaar stempels op bijzondere plekken met de ontdek-het-kasteeltocht. Let op carnavalsdagen (zo-di) is het kasteel gesloten. Naar alle activiteiten.

Kasteel Hoensbroek


7x winterse wandelroutes in Zuid-Limburg
De krokussen komen weer boven de grond en de vogels tjilpen in de bomen; het is de ideale tijd om de natuur in de gaan! We hebben 7 toffe winterse wandelroutes vol speelmogelijkheden en avontuur voor je op een rijtje gezet! Ga 7x op pad.

Uitagenda
Dagje op stap met de kids in de carnavalsvakantie? De Uitagenda staat vol toffe uitjes om de vrije dagen te laten slagen! Hebben jullie zin in een lekkere wandeling, een theatervoorstelling of toch liever een spannende familiespeurtocht?Bekijk de gezinsuitjes.Carnavalstips 
Natuurlijk kunnen voor de Carnavalsvakantie ook handige Carnavalstips niet ontbreken! Bij deze carnavalswinkels in Zuid-Limburg kun je terecht voor je favoriete kostuums, funartikelen en accessoires! Wil jouw kind ook graag eens een pinguïn, vleermuis of Mega Mindy zijn, of is de keuze nog niet helemaal gemaakt? Wij hebben onze favoriete schmink creaties vast verzameld om de outfit tijdens carnaval compleet te maken!

Fijne vakantie!

Naar de website