Coronaproof-uitjes in de herfstvakantie!

14 oktober 2020

De tweede coronagolf is aangebroken, net voor de herfstvakantie. Het is een lastige tijd, maar gelukkig zijn veel leuke uitjes coronaproof, die wij voor jou op een rijtje hebben gezet. Zo geniet je alsog van een vakantie vol toffe activiteiten!

Tip: neem een mondkapje mee en reserveer vooraf!

Coronaproof-uitjes in de herfstvakantie

Knutselen met herfstcreaties


Bij het BloteVoetenPark in Brunssum kun jij deze herfstvakantie knutselen met allerlei herfstmaterialen, die je tijdens een boswandeling verzamelt! Lees hier meer over dit creatieve uitje. 

Op ontdekking bij Continium

Ga op ontdekking bij Continum discovery center in Kerkrade! Je komt handen en ogen tekort voor alle interactieve stations, waarmee je zelf uitvindt hoe de wereld in elkaar zit. Hier vind je alles over dit uitje.

Lego opdrachten in The Brickroom
Dit nieuwe uitje is zo cool! Sinds kort kun je met jouw gezin lego opdrachten uitvoeren in The Brickroom in Maastricht. Zet net als de LEGO Masters jouw creatieve brein aan het werk en maak de mooiste bouwwerken! Lees hier alles. 

Spanning en sensatie

Gamen met missies en tegelijkertijd actief rondrennen met jouw team: dat doe je tijdens lasergamen bij Unit 13 in Sittard! Lees hier alles over dit spannende en actieve uitje in de herfstvakantie! 

Klimmen en klauteren


Wat is de herfst toch mooi! Je geniet extra van de mooie kleuren in de bossen tijdens een bezoekje aan Klimpark Fun Forest in Venlo. Reserveer hier voor dit activieve en coronaproof uitje!

Museumkidsweek

Herfstvakantie is Museumkidsweek! Neem je mondkapje mee, reserveer jouw kaartje en geniet van alle toffe kinderactiviteiten. Bekijk hier wat er in het museum te doen is!

De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen theatervoorstelling

Goed nieuws voor alle fans, op 25 oktober geniet je in het Parkstad Limburg Theaters in Kerkrade van een voorstelling over dit leuke verhaal! Wees op tijd en reserveer alvast jouw kaartje. 

Volg het paddenstoelenpad


Speur met de kinderbingokaart vol opdrachten tijdens de toffe wandeling over het paddenstoelenpad! Lees hier alles over dit coronaproof-uitje van het BloteVoetenPark in de buitenlucht.   

 

Veterstrikconcert

Zing en dans mee tijdens het Veterstrikconcert bij Parkstad Limburg Theaters in Kerkrade! Natuurlijk is ook deze gezellige activiteit volgens de maatregelen. Reserveer hier snel nog jouw kaartje!

Herfstige thuistips

Blijf jij tijdens de lockdown het liefst veel binnen, zit je in quarantaine of regent het buiten? Lees hier onze herfstige thuistips voor kinderen, zodat jij je toch geen moment hoeft te vervelen!

Museumbezoek in de herfstvakantie

Wat zijn er toch veel coole musea in Nederland met activiteiten, workshops én rondleidingen voor kinderen! Doe hier inspiratie op voor museuminspiratie!

Veilig op vakantie

Wil jij nog last-minute op vakantie, veilig in eigen land? Of ben jij alvast op zoek naar een leuke vakantiebestemming met kinderen in de winter? Neem snel een kijkje op Kidsproofvakantie.nl!

Bak een aardbeientaart

Hmm, bakken is een heel leuke én lekkere activiteit om te doen in de herfstvakantie! Het is ook nog eens volledig coronaproof. Bekijk hier een recept om je vingers bij af te likken!

Maak een herfstwandeling

Heerlijk uitwaaien in een rustig gebied is een perfecte herfstvakantieactiviteit. Wat is het bos mooi met alle kleuren! Vind hier inspiratie voor een fijne herfstwandeling. 

Nog meer Eropuit-inspiratie


Heb jij alle uitjes al af kunnen vinken? Op de Kidsproof Eropuitpagina vind je nog veel meer toffe uitjes, die je veilig kunt doen. 

Fijne herfstvakantie! Naar de website