5 écht leuke wandelingen voor kinderen

14 juli 2020
Hoe fijn is het om even lekker een stukje te gaan wandelen? Lekker een frisse neus halen, je gedachten verzetten en alle energie van je kinderen de vrije loop laten gaan! We hebben 5 fijne wandeltochten voor kinderen op een rij gezet.

ENCI-Groeve
Een indrukwekkende wandeltocht door de natuur? Breng dan een bezoekje aan het ENCI-gebied, een kalksteengroeve nabij de Sint-Pietersberg in Maastricht. Dit is een prachtige omgeving, waar je lekker kunt wandelen of op zoek kunt gaan naar de bijzondere diertjes die er leven. Lees hier meer informatie. 



Brunsummerheide
Wandel samen met je gezin lekker door de natuur en leer ook nog eens een aantal hele toffe natuurfeitjes! Wanneer je leergierig bent en opzoek naar een actief en gezellig uitje, dan ben je bij de wandeltocht van Brunsummerheide aan het juiste adres. Lees hier meer informatie. 



Adventure Trail
Ben je niet vies van een uitdaging? Bezoek dan de Adventure Trail van SnowWorld Landgraaf. Tijdens deze wandeltocht leer je alles over het mijnverleden van de Wilhelminaberg. Dat is dus ook nog eens heel erg leerzaam! Lees hier meer informatie. 



Vloek van de Bokkerijders
Dat klinkt wel heel spannend! En dat is het ook: een spannende speurtocht speciaal voor kinderen door de bossen van Vaals. Naast spanning brengt deze wandeling je ook langs hele mooie plekjes vlakbij het Drielandenpunt. Versla jij de vloek? Lees hier meer informatie. 



Voor meer leuke uitjes, neem een kijkje in onze Uitagenda en op onze Eropuit-pagina

Naar de website