Vakantiekampjes in de zomer!

10 mei 2021
Kun jij ook niet wachten tot de zomervakantie? Hopelijk kunnen er dan weer meer leuke uitjes open, maar ook toffe vakantieplekken! Wij verzamelden te gekke vakantiekampen in Zuid-Limburg en verder in Nederland, met allerlei verschillende thema's. Voor ieder wat wils!
Vakantiekampjes in Zuid-Limburg

Summer Camp Maastricht
Engels voor Bengels biedt een leuk en leerzaam zomerkamp, met veel sport, dans, creativiteit en alle lessen geheel in het Engels. Het is een dagkamp in Maastricht van 9:00-16:00u, maar pre en after care zijn optioneel. Meld je hier aan!



Super cool teen camp
Speciaal voor jongeren 11-17 jaar is er een te gek summer school program op Kasteel Assumburg met intensieve lessen Engels gecombineerd met leuke activiteiten. Verblijf een week op het Kasteel en beleef een fantastische tijd. Klik hier om Engels te leren op kamp!



Club Adventure
Is je kind dol op actie, avontuur en outdoor? Dan zijn de toffe zomerkampen van Club Adventure (ook zonder overnachting) een aanrader! Wat dacht je van een Survivalkamp, Game & Reality Camp en het Crea Girls Camp? Ontdek de zomerkampen van Club Adventure!



Summer Camps Holland
Op een groot terrein in Braamt (Gelderland) worden superleuke vakantiekampen georganiseerd door Summer Camps Holland voor kids van 8 t/m 12 jaar. Er is keuze uit een Avonturenkamp, Funkamp, Dierenkamp en sportkampen! Kies het kamp dat het beste bij jou past.



Mad Science zomerkamp
Ga aan de slag met de coolste proefjes, experimenteer er op los en ontdek de wereld om je heen. In het zomerkamp van Mad Science kun je raketten lanceren, mega slijm maken en chemische reacties ontdekken. Nu met KIDSPROOF korting. Bekijk de data en korting hier!



Xapp Zomerkamp
Acteren? Filmen? Zingen? Xapp ZomerKamp biedt de hele vakantie door verschillende vakantiekampen aan voor kinderen vanaf 8 jaar. Kies voor het MusicalKamp, CineKamp of ZangKamp. Bekijk hier de mogelijkheden voor een onvergetelijke week en schrijf je in!



Ubuntu Voetbalkampen (4+)
Toptrainers leren je kind nieuwe skills én beter samenspelen bij deze supercoole voetbalkampen in diverse regio's in Nederland. Ubuntu Sport werkt met een inspirerend en succesvol programma. Kies hier voor een 3- of 5-daags kamp (zonder overnachting)!

 

Op Padelkamp bij SimonSPORT in Vught 8 t/m 17 jaar

Deze zomervakantie biedt SimonSPORT uit Vught een compleet nieuw en uniek zomerkamp aan: PADELKAMP. Padel is een balsport, een mix van tennis en squash. Supertof! De kinderen werken onder professionele begeleiding aan hun techniek, tactiek en mentale weerbaarheid. Naast padeltraining bestaat het kamp uit uitdagende in- en outdoor activiteiten. Het Padelkamp van SimonSPORT staat garant voor een onvergetelijke sportieve week tijdens de zomervakantie. Ontdek snel meer!



Trainen als Oranje

Wil jij leren aanvallen als Lieke, verdedigen als Matthijs, keepen als Sari, dribbelen als Frenkie en scoren als Vivianne? Dat kan! Kom aankomende zomervakantie naar de KNVB Voetbalkampen! Let op: voor de zomervakantie zijn er alleen nog plekken beschikbaar in de week van 30 augustus t/m 3 september. Mocht je dan niet kunnen? Schrijf je dan alvast in voor de herfstvakantie! Meer info & aanmelden!




Op Kamp-pagina vol inspiratie 
Lekker voetballen, of een theaterfan? Paardenliefhebber of juist de natuur ontdekken? Regelmatig komen er op onze Op Kamp-Pagina nog veel meer kampjes in de regio bij! Mis jij een kamp? Laat het ons weten!

>> Bekijk kampjes in de regio



Wil jij niet op zomerkamp, maar ben je wel alvast op zoek naar leuke activiteiten in de zomer? Hieronder nog meer tips die je niet wilt missen!

Jaarpas BloteVoetenPark
Wil jij de hele zomervakantie en de rest van het jaar genieten van de natuur onder je voeten? Het is nu mogelijk om een jaarpas bij het BloteVoetenPark Brunssum te bemachtigen! Ideaal voor wandelfans en natuurliefhebbers.



Klimmen bij Fun Forest Venlo
Joepie, je kunt weer klimmen en klauteren in het Klimbos Fun Forest Venlo! In dit klimpark sport je heerlijk in de zon tussen de hoge bogen, slinger je door het prachtige bos en ga je alle toffe uitdagingen aan! Reserveer op tijd jouw uurtje klimmen in de zomer.



Agenda vol zomeruitjes
Wow, onze Uitagenda wordt gelukkig weer steeds meer gevuld met toffe uitjes in de regio! Ook tijdens de zomervakantie vind je daar een heleboel creatieve, actieve en sportieve inspiratie. Neem een kijkje in de Uitagenda!


Naar de website