Boulderlessen SittardTerug naar het overzicht

Zoek jij een nieuwe stoere sport? Ga boulderen bij Graviton Bouldergym in Sittard.
Volg stoere boulderlessen bij Graviton! Hier leer je alles over het boulderen. Lekker klimmen en klauteren zonder touw. Akelig? Nee hoor! Dikke valmatten onder de routes zorgen voor je veiligheid.

Boulderen is een snel groeiend onderdeel van de klimsport. Een ideale sport om als jongere te bewegen. De klimroutes zijn eigenlijk puzzels die je op moet lossen met kracht, denkwerk en techniek. Uiteraard is elke training gezellig: samen oplossingen zoeken, naar elkaar kijken en van elkaar leren en tussendoor lekker kletsen. Je kunt op je eigen niveau aan de slag en krijgt begeleiding van je trainer(s).

Lessen
Ben je 8 jaar of ouder? Dan kun je lessen volgen. Elke les duurt 1,5 uur. Er zijn verschillende groepen, zodat je met leeftijdsgenoten sport. Je kunt kiezen voor één of twee trainingen per week.

Tijden
De trainingen zijn op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. 

Neem een of meer proeflessen om te kijken of deze sport wat voor je is.

Tip voor ouders: blijft u tijdens de training? Geniet dan van een drankje in onze bar.

Voor meer informatie ga je naar de site via de roze websitebutton.

TIP: Neem ook eens een kijkje op onze uitagenda!

Graviton Bouldergym

Geerweg 2
6135KC Sittard
Openingstijden Klik voor de actuele trainingstijden door naar de site van Graviton via de roze websitebutton. Prijs Voor € 7,= kun je een proefles doen. De actuele tarieven van de trainingsabonnementen zijn terug te vinden op de website van Graviton.
Parkeren is gratis.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Happy Halloween!

Happy Halloween!

Houd jij van griezelen en spoken en ben jij niet bang voor het donker? In onze blogs hebben we de leukste tips voor je verzameld om Halloween dit jaar te vieren. Of vier Halloween op je blote voeten, check hiervoor de uitagenda!

Griezelen en gillen maar.