icon-closeLandelijk Verzetsmuseum wk 19
icon-closeLandelijk Verzetsmuseum wk 19

A GoGo ValkenburgTerug naar het overzicht

Indoor en outdoor sport, activiteiten en plezier op de spannendste heuvel van Limburg!
A GoGo Valkenburg is de leukste attractieheuvel van Zuid-Limburg met spannende attracties en gezellige groepsactiviteiten voor jong en oud, zowel indoor als outdoor! Hier kun je terecht voor super gave activiteiten, zoals:
- Lasergamen
- Rodelen
- Mini-golfen
- Van de kabelbaan
- Tokkelen
- Tubing

De kabelbaan brengt je op bijzondere wijze naar de top van de berg en daarna rodel je weer naar beneden op één van de twee rodelbanen van meer dan 375 meter. Ook kun je de Wilhelminatoren beklimmen, met een prachtig uitzicht! Voor de echte durfals: je kunt ook van de toren afspringen via een 100 meter lange tokkelbaan! Durf jij het aan?

Voor de allerkleinsten is er ook genoeg te beleven: een groot speelbos met leuke attracties, en een unieke tubingbaan! Op een bedekte autoband glijden de kids van de berg af. Na alle activiteiten kunnen jullie met het hele gezin lekker bijkomen op het terras met een prachtig uitzicht over Valkenburg! 

Meer weten? Klik dan op de roze button om naar de website te gaan!

Tip: wist je dat Kidsproof Zuid-Limburg ook de leukste clubjes voor kinderen op een rijtje heeft gezet?

A GoGo Valkenburg

Neerhem 44
6301 CJ Valkenburg
Openingstijden Klik op de roze websitebutton voor de openingstijden! Prijs De prijzen verschillen per activiteit, kijk op de website voor meer info! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Meivakantie

Meivakantie

Niks leukers dan vakantie hebben! Genieten van zon, veel buitenspelen en op gepaste wijze er lekker even op uit gaan. Lees onze tips voor een toffe mei-vakantie!

toffe meivakantie tips