icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29

Avond4daagse HomeEditionTerug naar het overzicht

Gewoon ook dit jaar die 2,5 - 5 of 10 km lopen en een medaille behalen met de avond4daagse!
Heb jij zin om dit jaar weer de Avond4daagse te lopen? Het kan gewoon met de Avond4daagse – Home Edition.

Loop je dan de Avond4daagse in huis?! Nee, joh (of je moet een héél groot huis hebben). Maar je vertrekt wel vanaf je eigen huis. En je maakt je eigen routes. Via de app van eRoutes. Natuurlijk ontvang je na vier dagen lopen de enige echte Avond4daagse medaille. Jij wilt jouw serie toch ook compleet hebben?

De inschrijving start in de week van 25 mei.

Wat is het?
Met de Home Edition krijgt iedereen in Nederland de gelegenheid een eigen Avond4daagse te lopen. Dus niet in hele grote groepen tegelijk, zoals je gewend bent. Maar alleen met een vriendje, je sportmaatjes of met je gezin. Je kunt de vier dagen lopen in de periode tussen 1 juni en 31 augustus 2020. Maar tussen de eerste en de vierde dag mogen maximaal twee weken zitten. Het moet natuurlijk wel een uitdaging blijven... En je hoeft niet alleen ’s avonds of doordeweeks te lopen. Ook overdag of in het weekend kun je op pad!

Hoe dan?
In de week van 25 mei 2020 start de inschrijving. In verband met de betaling moet een ouder/verzorger dit doen. Vervolgens vul je de namen van de deelnemers in. Per deelnemer kost deelname € 5. Daarvoor krijg je vier verschillende routes via de eRoutes app. Je kunt daarbij kiezen uit 2,5 - 5 - 10 km. En na afronding van de vier dagen wandelen ontvang je de officiële Avond4daagse medaille thuis! Easy dus!

Meer informatie vind je onder de roze websitebutton!

Tip: volg ons ook op facebook en instagram en mis niks door je aan te melden voor onze nieuwsbrief!

Avond4daagse.nl


Openingstijden Zelf bepalen dat je 4x loopt tussen 1 juni en 31 augustus 2020 Prijs €5,- Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kidsproof reporters op pad!

Kidsproof reporters op pad!

Regelmatig sturen wij onze Kidsproof reporters op pad om voor jou verslag uit te brengen van toffe plekken en uitjes. Je kunt deze, en nog veel meer andere leuke tips als knutselen, koken & schminken, lezen op onze blogs-pagina!

Blogs-pagina.