BosknutselenTerug naar het overzicht

Ga ook bosknustelen bij het BloteVoetenPark in Brunssum tijdens de herfstvakantie!
In de herfst liggen in het BloteVoetenParkbos de mooiste knutselspullen voor het oprapen! Dennenappels, eikels en herfstbladeren in de mooiste kleuren. Daarom staat het BloteVoetenPark de gehele herfstvakantie in het teken van knutselen met de mooiste schatten uit het bos!

Dit ga je doen
Allereerst loop je de blotevoetenwandeling door het BloteVoetenPark bos. Tijdens de wandeling verzamel je jouw knutselspullen (tip: neem een zak of mand mee waar je jouw verzamelde blaadjes, eikels, dennenappels, etc. in kunt doen). Als je terug komt van de wandeling staan er diverse knutseltafels klaar. Hier vind je diverse materialen en leuke knutsel ideeën. Van moeilijk, tot heel eenvoudig, zodat zelfs de allerkleinsten een mooi herfstkunstwerk kunnen maken. Als afsluiting geniet je van een versgebakken pannenkoek naturel.

Je kunt er voor kiezen om te wandelen, knutselen en een pannenkoek te eten of je komt alleen knutselen en eet een pannenkoek. 

TIP: Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze verzamelde uitjes? Schrijf je dan nu in voor onze kidsproof nieuwsbrief!

BloteVoetenPark

Ganzepool 9a
6443 WZ Brunssum
Openingstijden Gedurende de herfstvakantie (16 t/m 29 oktober) is het BloteVoetenPark iedere dag open van 10:00 tot 18:00 uur. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfstvakantie bij Parkstad Limburg Theaters

Herfstvakantie bij Parkstad Limburg Theaters

Ook deze herfstvakantie kun je als gezin weer genieten van mooie, leuke, grappige en ontroerende voorstellingen. Dolfje Weerwolfje de musical, Superjuffie, Trojan Wars, Het grote Mad Science Theaterfeest, keuze genoeg!

Theaterprogramma