Bakker & BedTerug naar het overzicht

Overnachten op een uniek plekje middenin Maastricht: Bakker & Bed boven de oude bakkerij!
Hoe dichter je bij de Bisschopsmolen komt in hartje Maastricht, hoe beter je het geklater van de watermolen hoort en hoe meer het water je door de mond loopt vanwege de geur van vers gebakken brood.

Wil jij graag, net als de bakkers, vroeg uit de veren en een handje helpen in de bakkerij? Of juist lekker blijven liggen, terwijl de bakkers jouw ontbijt maken? Dat mag je helemaal zelf kiezen! Je verblijft in ieder geval in een heel bijzonder appartement boven de bakkerij, in het historische centrum van Maastricht.

Vanuit het mooie appartement kun je met je gezin ontdekkingstochten maken door de stad en in het natuurschone Zuid-Limburg. Maar, je kunt er ook voor kiezen om samen met de bakkers heerlijke broden en vlaaien te bakken.

Wil je graag meer info? Klik dan op de roze button om naar de website te gaan!

Tip: Blijf je overmachten en wil je op pad? Check de Themapagina Eropuit voor de leukste tips in de regio!

De Bisschopsmolen

Stenenbrug 3
6211 HP Maastricht
Openingstijden Van te voren reserveren! Prijs Vanaf €175 per nacht (minimum 2 nachten) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstmarkten

Kerstmarkten

Wat is december toch een gezellige, maar oh zo drukke maand! Overal in Nederland verschijnen weer betoverende winterwonderlandjes, glanzende ijsbanen en knusse kerstmarkten. Wij hebben ze allemaal voor je verzameld in onze blog!

Wat is er allemaal te beleven deze kerst?