Fun Forest Venlo weer open!Terug naar het overzicht

Joepie, Klimbos Fun Forest in Venlo is vanaf 6 maart weer open!

Wat een leuk nieuws voor alle klimfans: vanaf 6 maart 2021 is Klimbos Fun Forest in Venlo weer open! Ga jij binnenkort ook langs het klimbos om te sporten in de buitenlucht? 

Fun Forest Venlo is weer open
Bij Klimbos Fun Forest Venlo zijn kinderen en volwassenen van 8 tot en met 26 jaar weer meer dan welkom om te komen sporten tussen de bomen! Slingerend door de prachtige omgeving van Fun Forest, kom je allerlei uitdagingen tegen. Wel zijn er maar een beperkt aantal plekjes beschikbaar, dus weer er snel bij! Zo kan Fun Forest ervoor zorgen dat iedereen genoeg ruimte heeft om veilig buiten te sporten.

Gelukkig zijn de bossen groot, zo kun je tijdens het klimmen altijd voldoende afstand houden. Daarnaast is fysiek contact bij de activiteiten niet nodig, dat maakt het makkelijker om de RIVM-maatregelen te volgen. Voor ouders is het ook belangrijk om te weten dat toeschouwen in het bos nog niet mogelijk is en dat Fun Forest werkt met een kiss & ride principe. 

Reserveer jouw klimkaart
Vergeet niet om voorafgaand aan jouw bezoek een klimkaart te boeken! Klik hiervoor op de roze button.

Fun Forest Venlo

Verlengde Trappistenweg 35
5932ND Tegelen
Openingstijden Zie website voor de actuele informatie Prijs Monkey Trail: €13,95 (7 t/m 11 jaar, vanaf 120 cm)
Klimbos: €16,95 (8 t/m 11 jaar, vanaf 130 cm)
Klimbos: €20,95 (12+ jaar, vanaf 150 cm)
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Naar Buiten!

Naar Buiten!

April doet duidelijk wat hij wil met hier en daar nog een sneeuwvlokje, maar het voorjaar komt er echt aan en dus kunnen we weer lekker naar buiten! Check onze eropuit-pagina voor de leukste buitentips!

Buitentips!