Escape Room bij Fun ValleyTerug naar het overzicht

Bevrijd jezelf en je team door samen te werken en ontsnap binnen 60 minuten uit de escape room!
Voor kinderen vanaf 10 jaar is er bij Fun Valley Maastricht een echte escape room: deze kamer heet The Lodge. Los samen met je team puzzels op door creativiteit, slimme trucjes, intelligentie en natuurlijk goede samenwerking! Als je alles kunt oplossen, vindt je de code waarmee je naar buiten kunt. Lukt het jullie binnen de 60 minuten? 

Je zult de tijd hard nodig hebben om alle codes, puzzels en raadels op te lossen! Hoe spannend is dat? Laat je verrassen door het spel op een zeer unieke locatie!

Spannend is deze activiteit zeker, want overal zit een addertje onder het gras. Aan jou de taak om de verborgen hints op tijd te ontdekken! Door munten te verzamelen kun je hints krijgen van de instructeur, en er is ook een panieksleutel aanwezig voor noodgevallen. The Lodge Escape room is zéér spannend, maar niet eng en daardoor geschikt vanaf 10 jaar.

Geschikt als teambuilding, kinderfeestje of familie uitstapje.

Wil je meer info? Klik dan op de roze button om naar de website te gaan!

Tip: Volg je ons op Facebook? We inspireren je graag met originele kinderfeestjes, stoere sportclubjes en uitdagende uitjes!

Fun Valley Maastricht

Oosterweg 5
6245LC Eijsden
Openingstijden Deze activiteit moet je van te voren reserveren en duurt ongeveer 1,5 uur! Prijs €91 voor de gehele kamer (minimaal 2 personen, maximaal 8) Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Blogs & Vlogs!

Blogs & Vlogs!

Regelmatig sturen wij onze Kidsproof reporters op pad om voor jou verslag uit te brengen van toffe plekken en uitjes. Je kunt deze, en nog veel meer andere leuke tips als knutselen, koken & schminken, lezen op onze blog-pagina!

Verhalen van onze kidsproof reporters!