Zomer in Kasteel HoensbroekTerug naar het overzicht

Van ridders tot een speurtocht en een circus: deze zomer is er veel te beleven bij Kasteel Hoensbroek!

Het is zeker de moeite waard om komende zomer een bezoekje te brengen aan Kasteel Hoensbroek. Voor jong en oud is er van alles te beleven!

Kasteel Hoensbroek is één van de mooiste, best bewaarde en best toegankelijke kastelen van Europa. Wil je op eigen gelegenheid dit oude kasteel bezoeken met de kids? Of liever onder begeleiding alle bijzondere plekjes ontdekken? Het kan allebei!

KaSpeelTocht
De KaSpeelTocht maakt het bezoek aan het kasteel nog leuker. Met deze tocht vol avonturen en ontdekkingen verkennen de kids op een verrassende manier het gigantische kasteel. Ze ontdekken de prachtige balzaal en griezelen in de kerker. Lukt het jullie om de geheime kamer te vinden?

Ontmoet de Ridders van de Heerlijkheid Hoensbroek
Zwaardvechten is de passie van deze ridders en zij geven jou daarom graag de kans om te genieten van hun vechtkunsten! Je kunt de ridders iedere eerste zondag van de maand ontmoeten, dus ook in de zomervakantie op zondag 7 augustus en zondag 4 september! Lees hier meer!

Circus Snor
Circus Snor is een vrolijke circusvoorstelling met artiesten uit heel Europa. Net na de zomervakantie, op 17 en 18 september, kun je hen bewonderen bij Kasteel Hoensbroek! Ook kunnen alle bezoekers zelf oefenen met de circusmaterialen! Bestel hier jouw kaarten!

Voor meer informatie over Kasteel Hoensbroek klik je op de roze websitebutton!

TIP: Plan deze zomervakantie een dagje naar Valkenburg! Daar zijn ook superveel leuke activiteiten te doen voor kinderen. 

Kasteel Hoensbroek

Klinkertstraat 118
6433 PB Hoensbroek
Openingstijden Dagelijks van 10.00 tot 17.30 uur Prijs Zie website voor verschillende ticketprijzen Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

10x zomeruitjes voor kids in Zuid-Limburg

10x zomeruitjes voor kids in Zuid-Limburg

Joepie, het is zomervakantie! Lekker uitrusten, op vakantie, spelen met vrienden en alle tijd voor toffe gezinsuitjes. Lees daarom snel 10 uitjes in Zuid-Limburg die supertof zijn om deze zomer te doen voor kinderen!

Bekijk de zomer-inspiratie!